katarzynka18 Napisano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Napisano 4 Maja 2010 jeśli to nic nie da to po co marnować czas. najchętniej poszłabym do sądu, straciłam tylko ponad tysiąc zł. a dlaczego? bo chciałam zobaczyć się z rodziną, żałosne.
sly6 Napisano 4 Maja 2010 Zgłoś Napisano 4 Maja 2010 no to albo chcesz zobaczyc rodzine albo tez nie a dlaczego Ci to napisalem ze takie cos moze nie dac nic poniewaz jak Ci powiem ze da a bedzie cos innego to nie wiem jak bedziesz sie czula a tak ...jest pewna szansa i nalezy z tego skorzystac ,nawet jesli to jest mniej niz 50% szansy ale jest' tak jak napisalem,nie masz zakazu wjazdu,nikt Cie nie przylapal na lewych dokumentach i lewych odpowiedziach a to bardzo duzo... A ze trzeba walczyc to takie jest zycie,,bylo by inne i moze lepsze jakby kazdy kazdemu wierzyl i ufal ale tak nie jest i nie raz sie sama przekonasz wole juz przekonywac Konsula,urzednika niz niby znajomego,przyjaciela lub tez kogos z rodziny ze nie jest wielbladem bo to jest o wiele trudniejsze jak nie mozliwe ... nie chce Cie zmartwic ale wiele razy powiesz na cos zalosne no ale moze tego nie doswiadczysz i tego Ci nie zycze abys tego doswiadczyla
katarzynka18 Napisano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Napisano 4 Maja 2010 a długo trwają te wszystkie procedury z Kongresmenem?
sly6 Napisano 4 Maja 2010 Zgłoś Napisano 4 Maja 2010 Moze to zajac i 1-2 tygdonie a czasami jest to z dnia na dzien wiec czym predzej za to sie Oni wezma tym lepiej
katarzynka18 Napisano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Napisano 4 Maja 2010 dziękuję Ci bardzo. Tylko teraz mam problem, bo na wniosku wpisałam dwie osoby wujka i ciotkę a adres tylko ciotki i kto z nich ma pisać do tego Kongresmena?
sly6 Napisano 4 Maja 2010 Zgłoś Napisano 4 Maja 2010 Niech pisze ta osoba co ma obywatelstwo USA ...Bo nadal sa malzenstwem prawda?A Ciotka z Wujlkiem mieszkaja osobno?
katarzynka18 Napisano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Napisano 4 Maja 2010 Oboje mają obywatelstwo. Magda to kuzynka mojego taty, a Krzysiek to brat mojej mamy. Nie są malżenstwem.
sly6 Napisano 4 Maja 2010 Zgłoś Napisano 4 Maja 2010 To niech razem pisza jesli moga i juz..a potem zobaczysz jak bedzie
katarzynka18 Napisano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Napisano 4 Maja 2010 ok, dziekuje za pomoc, jutro do nich napisze bo teraz musze uciekac po narzeczonego:)
robertyu Napisano 6 Maja 2010 Zgłoś Napisano 6 Maja 2010 no i byłam znowu, 30 kwietnia. Sorki ale 30 kwietnia ambasada chyba jest zamknięta oni mają święto pracy wtedy. przynajmniej tak pisze na stronie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.