adabura Napisano 30 Kwietnia 2010 Zgłoś Napisano 30 Kwietnia 2010 Pani Karino , to juz nie pamietniki, to brzmi jak najlepsze dowcipy , gratulacje za Pani cierpliwosc i z pewnoscia powage przy tych sprawach. Z pewnoscia ja nie wytrzymalabym powaznie slyszac tych tekstow . bardzo dobre i poprosze o wiecej dobrze robi na poprawe humoru . dziekuje i pozdrawiam
Hexa2222 Napisano 1 Maja 2010 Zgłoś Napisano 1 Maja 2010 A mnie się najbardziej spodobał punkt 10: widać, że to małżeństwo z miłości!!! ;-) A przy okazji też chciałam podziękować Pani Karinie i innym dobrym duszkom tego forum za bezinteresowną pomoc! WIELKIE DZIĘKI !!!!!
sly6 Napisano 1 Maja 2010 Zgłoś Napisano 1 Maja 2010 mnie tam juz nic nie zdziwi ,,,tak bylo kiedys i tak jest teraz i tak bedzie w przyszlosci
wow Napisano 4 Maja 2010 Zgłoś Napisano 4 Maja 2010 Pani Karino - to sa prawdziwe teksty???? trzeba przyznac, ze ludzie maja fantazje. Jak na razie prowadzi tekst "jak Pani sie rozwiedzie to niech Pani da znac"
sly6 Napisano 4 Maja 2010 Zgłoś Napisano 4 Maja 2010 wow to sa prawdziwe teksty ,moze jak pobedziesz po roznych forach,spotkasz sie z roznymi osobami to zobaczysz ze takie cos sie zdarza zapytaj sie nauczycieli co czasami pisza uczniowie ..
wow Napisano 4 Maja 2010 Zgłoś Napisano 4 Maja 2010 Sly - no tak, ludzie maja fantazje cos mi sie zdaje, ze cdn
karina Napisano 4 Maja 2010 Autor Zgłoś Napisano 4 Maja 2010 Pani Karino - to sa prawdziwe teksty???? trzeba przyznac, ze ludzie maja fantazje. Jak na razie prowadzi tekst "jak Pani sie rozwiedzie to niech Pani da znac" wow, uwierz mi, ze czasem to ja sie zastanawiam, czy ktos, kto ze mna rozmawia jest normalny (przepraszam, za wyrazenie) czy ze mna moze cos nie tak. Ludzie maja czasem takie powiedzenia, takie odpowiedzi i takie pytania, ze nie wiem czy mam sie rozesmiac, czy ktos sobie ze mnie zarty robi czy naprawde zadaje mi takie pytanie... Bede sie starala na biezaco dodawac Wam takie wlasnie smieszne hasla, wypowiedzi czy opisy sytuacji.. PS> Tak, tekst z rozwodem jest zdecydowanie dobry
promilm Napisano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2010 ja tez bym sobie taki pamietniczek poczytalo...mysle ze byloby zabawnie...tylko mozna Pania podziwiac Pani Karino ze wciaz ma Pani ochote pomagac, czesto za darmo i po nocach...chcialabym podziekowac pANI pANI Karino oraz KW , Sly6, promilim oraz wielu wielu innym osobom udzielajacym sie na tym forum poniewaz dzieki waszym odpowiedziom na rozne posty a takze na prywatne wiadomosci moge sie cieszyc posiadaniem zielonej karty bez waszej pomocy i doswiadczenia byloby naprawde ciezko...to co teraz ja postaram sie pomagac...a za dwa lata mam nadzieje ze znow wasza pomoc bedzie niezbedna kiedy bede musiala odnawiac zielona karte...buziaki kochani formulowicze Moja domena zyciowa jest prosta; "Jak moge to pomoge..." "Jak wiem to powiem i podam reke jak mam taka mozliwosc" A tak naprawde to nie jestem wielkim znawca dziele sie tylko informacjami z zycia wzietymi . Co do dziwnych zapytan.... W zyciu nic mnie nie zdziwi ani nie zaskoczy. Jezeli Pada proste pytanie (moze malo logiczne) Staraj sie prosto odpowiedziec; moze naprowadzic kogos; moze wyprowadzic z bledu... Ps podziwiam kilka osob na tym forum ile spedzaja godzin na odpowiedzi- (rozbawil mnie kiedys pewien post "pewnie ci placa Karina i Sly6 za siedzenie na forum ")
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.