sly6 Napisano 12 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 12 Października 2012 a dlaczego musialas?cos nie tak bylo z tym przeslanym?
Gość smutnik Napisano 12 Października 2012 Zgłoś Napisano 12 Października 2012 Byłam na tyle sprytna ze wzielam z paszportu no a ze paszport biometryczny mialam wydany 2 lata temu.. tolusialam zrobic nowe, chociaz nic a nic sie nie zmienilam. Ale ok, na przeciwko ejst foto wiec nie ma problemu sly6 powiedz, czy jest mozliwosc by po rozmowie np zmienil zdanie ?? i dostane paszport bez wizy ??
sly6 Napisano 12 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 12 Października 2012 oklamalas Konsula,wpisalas nie prawdziwe dane i to wyjdzie przy weryfikacji? bo z takimi sprawami tutaj mamy doczynienia a nie ze ktos cos powiedzial za duzo,sama prawde i wizy za to nie dostal czekaj cierpliwie na paszport i odbierz go z TNT
Gość smutnik Napisano 12 Października 2012 Zgłoś Napisano 12 Października 2012 Nie konsula w niczym nie oklamalam, powiedzialam jedynie ze szkoda ze w ds 160 mozna wpisac albo prace albo szkole tylko To. Mysle ze w szoku byl ze ktos mu nie ucieka po hasle 10 lat tylko zadaje mu pytanie. na koniec powiedział, aaa, ok i sie usmiechnąl. A przy weryfikacji nic wyjsc nie moze bo wszystkie dane sa prawdziwe.
sly6 Napisano 12 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 12 Października 2012 no to czym sie martwic mozna zadawac pytania
Gość smutnik Napisano 12 Października 2012 Zgłoś Napisano 12 Października 2012 No ok, bo On chyba mnie do konca nie zrozumiał.. bo mowi.. Ze na tej wizie nie moge pracowac, a ja ze nie, nie o to mi chodzi, tylko o to ze pracy i szkoly jednoczesnie wpisac nie mozna,. work and education, na tyo on aaa, ok wiecznei za duzo paplam, a pozniej mam starcha, zamiast sie zamknąc jak inni. wrrr RADA: ZERO ZBEDNEJ PAPLANINY SPAC PO NOCY BEDZIECIE
Renata Katowice Napisano 25 Października 2012 Zgłoś Napisano 25 Października 2012 Witam mam problem dotyczący pytania w wizie ds 160. Chodzi o podanie celu podróży do Usa. Ja jade w odwiedziny do kuzynki, turystycznie i nie moge znaleźć odpowiedniej odpowiedzi. Nie wiem co zaznaczyć . Proszę o pomoc.
sly6 Napisano 26 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 26 Października 2012 a jakie tam sa odpowiedzi .podaj pare ...
rozi Napisano 26 Października 2012 Zgłoś Napisano 26 Października 2012 A jak ja chcę się starać drugi raz o wizę dwa razy wróciłam normalnie,a za trzecim przekroczyłam pobyt ale to było z 2006 na 2007 rok i terza chciałabym z powrotem starać sie co mam powiedziec konsulowi jak zapyta co robiłam prze pół roku przecież nie opalałam sie tylko pracowałam i czy trzeba mieć jakieś konto w banku teraz.O co głównie pytają przy okienku.
Joanna30 Napisano 26 Października 2012 Zgłoś Napisano 26 Października 2012 Co masz powiedzieć konsulowi... A co wpiszesz we wniosku? Tam też jest pytanie o poprzednie pobyty w USA. Jak skłamiesz, a oni do tego dojdą, to wizy nie dostaniesz. Jak się przyznasz... pewnie też nie, ale nie dowiesz się, dopóki nie spróbujesz.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.