Skocz do zawartości

Jak Wypelnic Ds 160

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 940
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Byłam na tyle sprytna ze wzielam z paszportu :) no a ze paszport biometryczny mialam wydany 2 lata temu.. tolusialam zrobic nowe, chociaz nic a nic sie nie zmienilam. Ale ok, na przeciwko ejst foto wiec nie ma problemu :)

sly6 powiedz, czy jest mozliwosc by po rozmowie np zmienil zdanie ?? i dostane paszport bez wizy ??

Napisano

oklamalas Konsula,wpisalas nie prawdziwe dane i to wyjdzie przy weryfikacji?

bo z takimi sprawami tutaj mamy doczynienia a nie ze ktos cos powiedzial za duzo,sama prawde i wizy za to nie dostal ;)

czekaj cierpliwie na paszport i odbierz go z TNT :)

Napisano

Nie konsula w niczym nie oklamalam, powiedzialam jedynie ze szkoda ze w ds 160 mozna wpisac albo prace albo szkole tylko To. Mysle ze w szoku byl ze ktos mu nie ucieka po hasle 10 lat :) tylko zadaje mu pytanie. na koniec powiedział, aaa, ok :) i sie usmiechnąl.

A przy weryfikacji nic wyjsc nie moze bo wszystkie dane sa prawdziwe.

Napisano

No ok, bo On chyba mnie do konca nie zrozumiał.. bo mowi.. Ze na tej wizie nie moge pracowac, a ja ze nie, nie o to mi chodzi, tylko o to ze pracy i szkoly jednoczesnie wpisac nie mozna,. work and education, na tyo on aaa, ok :)

wiecznei za duzo paplam, a pozniej mam starcha, zamiast sie zamknąc jak inni. wrrr

RADA: ZERO ZBEDNEJ PAPLANINY :) SPAC PO NOCY BEDZIECIE :)

• 2 tygodnie później...
Napisano

A jak ja chcę się starać drugi raz o wizę dwa razy wróciłam normalnie,a za trzecim przekroczyłam pobyt ale to było z 2006 na 2007 rok i terza chciałabym z powrotem starać sie co mam powiedziec konsulowi jak zapyta co robiłam prze pół roku przecież nie opalałam sie tylko pracowałam i czy trzeba mieć jakieś konto w banku teraz.O co głównie pytają przy okienku.

Napisano

Co masz powiedzieć konsulowi... A co wpiszesz we wniosku? Tam też jest pytanie o poprzednie pobyty w USA.

Jak skłamiesz, a oni do tego dojdą, to wizy nie dostaniesz.

Jak się przyznasz... pewnie też nie, ale nie dowiesz się, dopóki nie spróbujesz.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...