Skocz do zawartości

Jak Wypelnic Ds 160

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nikt nikogo o takie cos nie poprosi :)

oczywiscie ze immigrant officer (w Chicago, z wasami) poprosil o nr telefonu i nawet zadzwonil ale nie pytal o konto bo chyba by go wujek wysmial. Zreszta sam placilem za bilet. Pytal o to czy spodziewa sie gosci z Polski. Najpierw mnie meczyl angielskim a na pozegnanie powiedzial ladnie po polsku" do widzenia".

• Odpowiedzi 940
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
  • 2 tygodnie później...
Napisano

Pytanie odnośnie tego stypendium, o którym wspomniałem w którymś z wcześniejszych postów. Jak i czy w ogóle mam go zapisać w tym formularzu? Bo wprawdzie dostaję miesięcznie jakąś kwotę, ale przecież nie jestem nigdzie zatrudniony. Jak to zrobić, czy ktoś miał kiedyś podobnie?

Pozdrawiam

Napisano

Przy opcji Arrival Flight, Depature Flight mam podać numer lotu, którym zamierzam lecieć? A co jeśli jeszcze nie mam biletu i nie wiem kiedy i czym dokładnie będę lecieć?

Napisano

Przy opcji Arrival Flight, Depature Flight mam podać numer lotu, którym zamierzam lecieć? A co jeśli jeszcze nie mam biletu i nie wiem kiedy i czym dokładnie będę lecieć?

A w którym miejscu w DS-160 masz takie opcje?

Z tego, co widzę na wzorze, to tam jest tylko opcja "Intended date of arrival".

Napisano

a teraz wczytaj sie dobrze co jest tam napisane

ze YES a wiec jak masz juz bilet to wpisujesz takie dane i tyle w tym temacie ;)

On wpisal -zaznaczyl Yes wiec pojawily mu sie takie pytania

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...