andyopole Napisano 9 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 9 Listopada 2012 nikt nikogo o takie cos nie poprosi oczywiscie ze immigrant officer (w Chicago, z wasami) poprosil o nr telefonu i nawet zadzwonil ale nie pytal o konto bo chyba by go wujek wysmial. Zreszta sam placilem za bilet. Pytal o to czy spodziewa sie gosci z Polski. Najpierw mnie meczyl angielskim a na pozegnanie powiedzial ladnie po polsku" do widzenia".
sly6 Napisano 9 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 9 Listopada 2012 tak na granicy moga poprosci o numer telefonu ale ja mialem na mysli Ambasade i rozmowe o wize
Kacperro Napisano 18 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2012 Pytanie odnośnie tego stypendium, o którym wspomniałem w którymś z wcześniejszych postów. Jak i czy w ogóle mam go zapisać w tym formularzu? Bo wprawdzie dostaję miesięcznie jakąś kwotę, ale przecież nie jestem nigdzie zatrudniony. Jak to zrobić, czy ktoś miał kiedyś podobnie? Pozdrawiam
sly6 Napisano 18 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 18 Listopada 2012 wrazie pytan to powiesz jak jest i juz a jak nie to pozostaw to pytanie bez odpowiedzi.
Kacperro Napisano 19 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2012 Przy opcji Arrival Flight, Depature Flight mam podać numer lotu, którym zamierzam lecieć? A co jeśli jeszcze nie mam biletu i nie wiem kiedy i czym dokładnie będę lecieć?
Joanna30 Napisano 19 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2012 Przy opcji Arrival Flight, Depature Flight mam podać numer lotu, którym zamierzam lecieć? A co jeśli jeszcze nie mam biletu i nie wiem kiedy i czym dokładnie będę lecieć? A w którym miejscu w DS-160 masz takie opcje? Z tego, co widzę na wzorze, to tam jest tylko opcja "Intended date of arrival".
Kacperro Napisano 19 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2012 Na wypełnionym przez Jacoba wniosku znalazłem coś takiego właśnie. http://imageshack.us/f/27/ds1s.jpg/
sly6 Napisano 19 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 19 Listopada 2012 a teraz wczytaj sie dobrze co jest tam napisane ze YES a wiec jak masz juz bilet to wpisujesz takie dane i tyle w tym temacie On wpisal -zaznaczyl Yes wiec pojawily mu sie takie pytania
Kacperro Napisano 19 Listopada 2012 Zgłoś Napisano 19 Listopada 2012 Dzięki! Ja już powoli zaczynam świrować przez to czytanie tego wszystkiego itd
sly6 Napisano 19 Listopada 2012 Autor Zgłoś Napisano 19 Listopada 2012 to moze bez emocji do tego podejdz jak sie da
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.