sly6 Napisano 10 Sierpnia 2010 Zgłoś Napisano 10 Sierpnia 2010 moze teraz ma wakacje ?bo podobno byla bardzo zajeta wiec i na forum mogla nie miec czasu jak cos bedzie wiadomo to moze bedzie wzmianka na forum
kig Napisano 14 Sierpnia 2010 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2010 pani Karina jest poza granicami usa ... dlatego nie odbiera telefonu. A czemu nie pisze? hmm.. jak ja bym miala chwile wakacji to tez bym je przeznaczyla na odpoczynek a nie na forum. Dajmy jej tez troche odpoczac od nas!
Rademedes Napisano 16 Sierpnia 2010 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2010 no to zycze jej milego odpoczynku tylko pogoda chyba nie sprzyja tam teraz
rybka Napisano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2010 A co w tym dziwnego???? kazdy odpoczywa ile chce a obecnosc na forum to nie jest praca p. Kariny, wiec obowiazku nie ma i pokazuje sie kiedy chce.
sly6 Napisano 17 Sierpnia 2010 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2010 faktycznie ze byla na forum w maju ale jesli miala duzo pracy to nie wchodzila-nie logowala sie a potem juz byly wakacje
karina Napisano 19 Sierpnia 2010 Zgłoś Napisano 19 Sierpnia 2010 Jestem w Polsce na wakacjach. Dosc dlugich zreszta ) Wracam do Stanow za kilkanascie dni. Oproznilam czesc swojej skrzynki - jesli ktos ma jakis problem badz pytanie to prosze dac mi znac przez prywatna wiadomosc. Co do mojego dlaszego udzialu na Forum - juz kilkakrotnie mowilam, ze nie dam rady byc tutaj tak czesto jak to bylo kilka miesiecy temu. Mam swoja prace, dom i rodzine. Postaram sie tu przychodzic na tyle czesto na ile pozwoli mi czas i pomagac Wam na tyle na ile bede mogla. Jesli ktos jest w Polsce i chcialby ze mna porozmawiac - prosze dac mi znac przez prywatna wiadomosc.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.