tris85 Napisano 30 Listopada 2010 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2010 Witam i prosze o pomoc! Szukam tlumacza z NYC ktory przetlumaczu mi suplement do dyplomu i dyplom z Polski! Moje internetowe poszukiwania zakonczyly sie na: 1) Chicago i Illinois - tam piekne podane sa na stronie internetowej koszta i okres oczekiwania, 2) u nas (tz. NY) na telefonach do agencji i probach wyjasnienia co to jest suplement i jak wyglada... Sil juz mi braknie ;( . Prosze o jakies namiary, badz referencje agencji, ktore to POTRAFIA robic zgrabnie, szybko i dokladnia! Dziekuje!
FUGAZI Napisano 30 Listopada 2010 Zgłoś Napisano 30 Listopada 2010 Przecież możesz to załatwić online i telefonicznie w agencjach które znalazłeś w Chicago.
tris85 Napisano 30 Listopada 2010 Autor Zgłoś Napisano 30 Listopada 2010 Online... hm... czyli zrobic skany i wyslac? a pieniazki money order czy jak to sie tam nazywa? Rada dobra, ale wolalabym zrobic to na miejscu... jest troche Polonii w NYC, wiec licze, ze ktos sie odezwie i poratuje! Ale Wielkie dzieki!
mpbc Napisano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2010 Witam i prosze o pomoc!Szukam tlumacza z NYC ktory przetlumaczu mi suplement do dyplomu i dyplom z Polski! Moje internetowe poszukiwania zakonczyly sie na: 1) Chicago i Illinois - tam piekne podane sa na stronie internetowej koszta i okres oczekiwania, 2) u nas (tz. NY) na telefonach do agencji i probach wyjasnienia co to jest suplement i jak wyglada... Sil juz mi braknie ;( . Prosze o jakies namiary, badz referencje agencji, ktore to POTRAFIA robic zgrabnie, szybko i dokladnia! Dziekuje! Suplement do dyplomu powinien być wydany przez Uczelnie także po angielsku
sly6 Napisano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2010 tris napisz do Chicago i Ci powinni odpowiedziec jak zrobic aby bylo ok
david7211 Napisano 1 Grudnia 2010 Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2010 Polecam GES Translation Services na Greenpoint (776A Manhattan Ave., 2nd Floor, Brooklyn, NY 11222, tel. (718) 389-8453) http://www.tlumaczeniedokumentow.com Osobiście u nich tłumaczyłem wszystkie dokumenty jakie były mi potrzebne, nie było żadnych kłopotów.
tris85 Napisano 1 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Napisano 1 Grudnia 2010 dzieki Dawid! Jutro zadzwonie i sie dowiem A co do poprzedniego posta z odp to jednen suplement mam po ang z uczelni ( z mgr), ale niestety ma glowka nie pomyslala aby suplement z inz wziasc rowniez po angielsku (3lata temu nie myslalam, ze kiedy sie tu "osiade" ) Jestem swiezutkim uzytkownikiem i musze przyznac, ze bardzo zadziwia mnie szybkosc i jakosc odpowiedzi oraz obecnosc tylu pomocnych ludzi Pozdrawiam!
sly6 Napisano 2 Grudnia 2010 Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2010 tris czasami jak jest latwe lub tez proste pytanie to szybko bedzie odpowiedz wiec czemu czekac z odpowiedza daj znac jak Ci idzie z tym tlumaczeniem
tris85 Napisano 2 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Napisano 2 Grudnia 2010 Do innych zainteresowanych tlumaczeniem dyplomu z polskiego na angielski z NYC! GES Translation Services na Greenpoint oferuje tlumaczenia dyplomu (ten w twardych okladkach) za 30$, a sprawa suplementem: 1,5$ x kazdy przedmiot na odpisie + kosz tlumaczen dodatkowych ( ok. 30$). Czas oczekiwania okolo tygodnia. Swieze informacje, z paru minut! Ich tlumaczenia sa akceptowane przez organizacje zajmujace sie ewaluacja - taka dostalam odpowiedz! W przyszlym tygodniu sie do nich wybieram. Dam znac jak juz zdobede tlumaczenia. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.