tris85 Posted November 30, 2010 Report Posted November 30, 2010 Witam i prosze o pomoc! Szukam tlumacza z NYC ktory przetlumaczu mi suplement do dyplomu i dyplom z Polski! Moje internetowe poszukiwania zakonczyly sie na: 1) Chicago i Illinois - tam piekne podane sa na stronie internetowej koszta i okres oczekiwania, 2) u nas (tz. NY) na telefonach do agencji i probach wyjasnienia co to jest suplement i jak wyglada... Sil juz mi braknie ;( . Prosze o jakies namiary, badz referencje agencji, ktore to POTRAFIA robic zgrabnie, szybko i dokladnia! Dziekuje!
FUGAZI Posted November 30, 2010 Report Posted November 30, 2010 Przecież możesz to załatwić online i telefonicznie w agencjach które znalazłeś w Chicago.
tris85 Posted November 30, 2010 Author Report Posted November 30, 2010 Online... hm... czyli zrobic skany i wyslac? a pieniazki money order czy jak to sie tam nazywa? Rada dobra, ale wolalabym zrobic to na miejscu... jest troche Polonii w NYC, wiec licze, ze ktos sie odezwie i poratuje! Ale Wielkie dzieki!
mpbc Posted December 1, 2010 Report Posted December 1, 2010 Witam i prosze o pomoc!Szukam tlumacza z NYC ktory przetlumaczu mi suplement do dyplomu i dyplom z Polski! Moje internetowe poszukiwania zakonczyly sie na: 1) Chicago i Illinois - tam piekne podane sa na stronie internetowej koszta i okres oczekiwania, 2) u nas (tz. NY) na telefonach do agencji i probach wyjasnienia co to jest suplement i jak wyglada... Sil juz mi braknie ;( . Prosze o jakies namiary, badz referencje agencji, ktore to POTRAFIA robic zgrabnie, szybko i dokladnia! Dziekuje! Suplement do dyplomu powinien być wydany przez Uczelnie także po angielsku
sly6 Posted December 1, 2010 Report Posted December 1, 2010 tris napisz do Chicago i Ci powinni odpowiedziec jak zrobic aby bylo ok
david7211 Posted December 1, 2010 Report Posted December 1, 2010 Polecam GES Translation Services na Greenpoint (776A Manhattan Ave., 2nd Floor, Brooklyn, NY 11222, tel. (718) 389-8453) http://www.tlumaczeniedokumentow.com Osobiście u nich tłumaczyłem wszystkie dokumenty jakie były mi potrzebne, nie było żadnych kłopotów.
tris85 Posted December 1, 2010 Author Report Posted December 1, 2010 dzieki Dawid! Jutro zadzwonie i sie dowiem A co do poprzedniego posta z odp to jednen suplement mam po ang z uczelni ( z mgr), ale niestety ma glowka nie pomyslala aby suplement z inz wziasc rowniez po angielsku (3lata temu nie myslalam, ze kiedy sie tu "osiade" ) Jestem swiezutkim uzytkownikiem i musze przyznac, ze bardzo zadziwia mnie szybkosc i jakosc odpowiedzi oraz obecnosc tylu pomocnych ludzi Pozdrawiam!
sly6 Posted December 2, 2010 Report Posted December 2, 2010 tris czasami jak jest latwe lub tez proste pytanie to szybko bedzie odpowiedz wiec czemu czekac z odpowiedza daj znac jak Ci idzie z tym tlumaczeniem
tris85 Posted December 2, 2010 Author Report Posted December 2, 2010 Do innych zainteresowanych tlumaczeniem dyplomu z polskiego na angielski z NYC! GES Translation Services na Greenpoint oferuje tlumaczenia dyplomu (ten w twardych okladkach) za 30$, a sprawa suplementem: 1,5$ x kazdy przedmiot na odpisie + kosz tlumaczen dodatkowych ( ok. 30$). Czas oczekiwania okolo tygodnia. Swieze informacje, z paru minut! Ich tlumaczenia sa akceptowane przez organizacje zajmujace sie ewaluacja - taka dostalam odpowiedz! W przyszlym tygodniu sie do nich wybieram. Dam znac jak juz zdobede tlumaczenia. Pozdrawiam!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.