fauna Napisano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2010 Witam! Poszukuje na terenie stanów pracodawcy który pomoże w uzyskaniu wizy pracowniczej a później zielonej karty.Chcę wyjechac z całą rodziną.Wszelkie koszty wyrobienia wizy pokryje.Chcę na stałe zamieszkac w stanach stac mnie na kupno mieszkania więc nie chcę nikogo naciągac na koszta.Mam średnie wykształcenie plastyczne,dorywczo pracowałam na kuchni w restauracjii,oraz hipermarkecie w ekipie sprzątającej.Mąż z zawodu ślusarz spawacz,a wykonywany to własna działalnośc gospodarcza.Chcemy odmienic swoje życie i zacząc wszystko od nowa w stanach.Proszę pisac prv.
sly6 Napisano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Napisano 27 Grudnia 2010 wiesz o tym ze nalezy cos znac z przepisow oraz umiec jezyk to raz inna sprawa ze takim pisaniem wystawiasz sie na oszukanie Cie w bardzo latwy sposob wiec wez takie cos pod uwage\ jesli nie znasz przepisow to uwazaj
fauna Napisano 28 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Napisano 28 Grudnia 2010 Dziękuje przepisy w części znam resztą się zajmie agencja. Musze na własną ręke znaleźc ale nie dam się wykołowac.
rynr Napisano 3 Stycznia 2011 Zgłoś Napisano 3 Stycznia 2011 Droga Fauno, to forum jest ostatnim miejscem do szukania pracodawców - to jedno. Po drugie, ktoś może Cię sponsorować jedynie w przypadku wykonywania u niego konkretnej pracy, w której masz doświadczenie, a najlepiej i wyższą szkołę z nią związaną. Jeżeli nie masz wyjątkowych umiejętności lub specjalnego doświadczenia w konkretnym zawodzie/zawodach to czeka Cię bardzo, bardzo długa droga. Co do przepisów; czy i jak dobrze je znasz zostanie zweryfikowane.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.