fauna Posted December 27, 2010 Report Posted December 27, 2010 Witam! Poszukuje na terenie stanów pracodawcy który pomoże w uzyskaniu wizy pracowniczej a później zielonej karty.Chcę wyjechac z całą rodziną.Wszelkie koszty wyrobienia wizy pokryje.Chcę na stałe zamieszkac w stanach stac mnie na kupno mieszkania więc nie chcę nikogo naciągac na koszta.Mam średnie wykształcenie plastyczne,dorywczo pracowałam na kuchni w restauracjii,oraz hipermarkecie w ekipie sprzątającej.Mąż z zawodu ślusarz spawacz,a wykonywany to własna działalnośc gospodarcza.Chcemy odmienic swoje życie i zacząc wszystko od nowa w stanach.Proszę pisac prv.
sly6 Posted December 27, 2010 Report Posted December 27, 2010 wiesz o tym ze nalezy cos znac z przepisow oraz umiec jezyk to raz inna sprawa ze takim pisaniem wystawiasz sie na oszukanie Cie w bardzo latwy sposob wiec wez takie cos pod uwage\ jesli nie znasz przepisow to uwazaj
fauna Posted December 28, 2010 Author Report Posted December 28, 2010 Dziękuje przepisy w części znam resztą się zajmie agencja. Musze na własną ręke znaleźc ale nie dam się wykołowac.
rynr Posted January 3, 2011 Report Posted January 3, 2011 Droga Fauno, to forum jest ostatnim miejscem do szukania pracodawców - to jedno. Po drugie, ktoś może Cię sponsorować jedynie w przypadku wykonywania u niego konkretnej pracy, w której masz doświadczenie, a najlepiej i wyższą szkołę z nią związaną. Jeżeli nie masz wyjątkowych umiejętności lub specjalnego doświadczenia w konkretnym zawodzie/zawodach to czeka Cię bardzo, bardzo długa droga. Co do przepisów; czy i jak dobrze je znasz zostanie zweryfikowane.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.