Skocz do zawartości

Zabrali Wizę Na Lotnisku W Usa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 109
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Zawsze też możesz kupić bilet lotniczy na podróż wieloodcinkową.

Ja ostatnio jak leciałam, to leciałam z do Nowego Jorku, a wracałam z Los Angeles. Tutaj, w Polsce od razu kupiłam bilety na wszystkie odcinki lotu. To było bardziej opłacalne niż lot do i z NYC, a potem do i z LA.

Więc możesz pomyśleć nad lotem do Toronto, potem do NYC, a stąd powrót i to wszystko na jednym bilecie :)

Ale nie kupowałam biletów na stronie żadnego przewoźnika bezpośrednio, ale na: http://www.tanie-loty.com.pl/

Spróbuj też strony:

http://www.esky.pl/

http://www.lucky.com.pl

Napisano

Bilet w jedna strone nie jest wymagany, ale moze stworzyc problemy. Chociaz ze w odwrotna strone, ale meza kuzyn i kuzynka zalatwiali sobie w USA wize turystyczna do Kanady i byli pytani na granicy aby pokazac bilety powrotny do PL (ze Stanow). Dodam tez ze kuzyn i kuzynka nie byli w odwiedzinach w tym samym czasie wiec nie sadze ze to bylo przypadkowe. Musisz ich przekonac ze jesli wjezdzasz na wizie turystycznej to twoja wizyta jest tymczasowa i wracasz. Na granicy (juz nie wspomne w Toronto) ale do USA moga sie przyczepic, ze nie masz powrotnego biletu do PL, a szczegolnie ze nie polecialas prosto do Stanow lecz przez Kanade.

Napisano

Witam serdecznie !

Bardzo prosze o podpowiedz i rade !!

Obawiam sie problemów na lotnisku w NY i NJ a chciałabym leciec do Stanów , słyszałam ze najlepiej leciec do Kanady a potem do Portland albo od razu do Miami - czy ktos ma juz jakies doswiadczenie z takim kombinowaniem.Problemy moga wystapic poniewaz lece juz po raz 5 i kazdy pobyt moj trwał prawie 6 miesiecy / oczywiscie legalnie/.

Bardzo prosze o porady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Napisano

a jak dlugo bylas teraz w Polsce a ile bylas kiedys w Polsce zanim lecialas do USA?po co teraz lecisz i na jak dlugo-do kogo?ktos moze powiedzial ze zadzwoni gdzie trzeba ?

a masz paszport biometryczny ze mozesz leciec do Kanady bez wizy?

bo sa na terenie lotniska w Kanadzie odprawy wizowe do USA ale czy Cie wpuszcza to inna sprawa .Sa tez takie odprawy w Irlandii ale musisz sie dowiedziec jakie linie lotnicze oraz kierunki moga takie cos miec.

Napisano
Bilet w jedna strone nie jest wymagany, ale moze stworzyc problemy. Chociaz ze w odwrotna strone, ale meza kuzyn i kuzynka zalatwiali sobie w USA wize turystyczna do Kanady i byli pytani na granicy aby pokazac bilety powrotny do PL (ze Stanow). Dodam tez ze kuzyn i kuzynka nie byli w odwiedzinach w tym samym czasie wiec nie sadze ze to bylo przypadkowe. Musisz ich przekonac ze jesli wjezdzasz na wizie turystycznej to twoja wizyta jest tymczasowa i wracasz. Na granicy (juz nie wspomne w Toronto) ale do USA moga sie przyczepic, ze nie masz powrotnego biletu do PL, a szczegolnie ze nie polecialas prosto do Stanow lecz przez Kanade.

hmmm, no tego nie bralam pod uwage. Faktycznie, bilet w obie strony lecac do USA z Toronto, ,moze byc jakims problemem. No bo skoro kupie bilet na krotki lot kontynentalny, to czy mozna kupic bilet od razu powrotny, inna linia? Np. kupuje bilet do NY z Toronto jakas linia amerykanska, a chce wracac z Ny do Pl za miesiac. No to jak mozna kupic taki bilet?

Napisano

dzieki! :)

A ja wlasnie sobie teraz pomyslalam, ze moge sobie po miesiacu w USA wrocic do Kanady , do Toronto samolotem-na jakis tydzien dwa i w tedy stamtad leciec na ten sam bilet co lecialam do Kanady, tylko go przebukowac wczesniej. Wyjdzie na banka taniej...jak sadzicie?:blink:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...