Skocz do zawartości

Wasze Wizyty W Konsulacie W Tym Roku :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wg mnie masz bardzo duży związek z Polska. Na rozmowe weź karte studencka, oswiadczenie, ze pracujesz, w razie w. Wg mnie powinno byc dobrze.

• Odpowiedzi 2,4 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Misuzu a teraz jak pokazesz takie oswiadczenie na rozmowe bez zapytania?a nawet jak pokazesz to wiza w kieszeni jest :)

wiele osob uwaza ze jak ma dokumenty to wiza w kieszeni,a tak nie bylo i nie ma ,na to nalezy zwrocic uwage ,ze wazna jest rozmowa,odpowiedzi a nie duzoo zaswiadczen,dokumentow o ktore i tak nikt nie zapyta

jesli juz to moze pasc pytanie o legitymacje-indeks..

Napisano

Nie mowilam ze wiza bedzie w kieszeni ale ze to moze pomoc. Oczywiscie ze musza najpoerw zapytac o te dokumenty ale jak juz sie je posiada to mozna wziazc ze soba :-)

Napisano

Cholernie sie boje tej wizyty. Tego że mam za mało dowodów na związek z PL...

Magda - Ty tak samo jak Mathew75, jest OK...nie masz sie czego obawiac.
Napisano

Ja sie wybieram ale na poczatku czerwca do krk po wize z podkarpacia, miałem na 2 lata ale juz straciłla mi ważność i w lipcu znow sie wybiore do NY jak oczywiscie dostane:) . Napisz jutro jak było w konsulacie :)

Napisano

No patrzyłem wstępnie to za ok.2700 polece dwa lata temu za czerwiec placilem 2400 to znowu nie az takie drogie, bede szukał gdzies promocji:P

Napisano

Wizyta 3 czerwca na 9:30. Terminy sa teraz pozajmowane i czeka sie 2,5 tygdnia ( w moim przypadku). Byly jeszcze wolne w maju3 dni ale nie pasowaly mi :-P

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...