Misuzu Napisano 14 Maja 2013 Zgłoś Napisano 14 Maja 2013 Wg mnie masz bardzo duży związek z Polska. Na rozmowe weź karte studencka, oswiadczenie, ze pracujesz, w razie w. Wg mnie powinno byc dobrze.
sly6 Napisano 14 Maja 2013 Zgłoś Napisano 14 Maja 2013 Misuzu a teraz jak pokazesz takie oswiadczenie na rozmowe bez zapytania?a nawet jak pokazesz to wiza w kieszeni jest wiele osob uwaza ze jak ma dokumenty to wiza w kieszeni,a tak nie bylo i nie ma ,na to nalezy zwrocic uwage ,ze wazna jest rozmowa,odpowiedzi a nie duzoo zaswiadczen,dokumentow o ktore i tak nikt nie zapyta jesli juz to moze pasc pytanie o legitymacje-indeks..
Misuzu Napisano 15 Maja 2013 Zgłoś Napisano 15 Maja 2013 Nie mowilam ze wiza bedzie w kieszeni ale ze to moze pomoc. Oczywiscie ze musza najpoerw zapytac o te dokumenty ale jak juz sie je posiada to mozna wziazc ze soba :-)
ilya_ Napisano 15 Maja 2013 Zgłoś Napisano 15 Maja 2013 Cholernie sie boje tej wizyty. Tego że mam za mało dowodów na związek z PL... Magda - Ty tak samo jak Mathew75, jest OK...nie masz sie czego obawiac.
mati_luzik Napisano 15 Maja 2013 Zgłoś Napisano 15 Maja 2013 Jedzie jutro ktoś was do krakowa na rozmowę z podkarpacia?
mat.kaw Napisano 16 Maja 2013 Zgłoś Napisano 16 Maja 2013 Ja sie wybieram ale na poczatku czerwca do krk po wize z podkarpacia, miałem na 2 lata ale juz straciłla mi ważność i w lipcu znow sie wybiore do NY jak oczywiscie dostane:) . Napisz jutro jak było w konsulacie
mati_luzik Napisano 16 Maja 2013 Zgłoś Napisano 16 Maja 2013 Już jestem po ale wizy nie dostałem. Wiecxorem napisze z kompa coś więcej
mat.kaw Napisano 16 Maja 2013 Zgłoś Napisano 16 Maja 2013 No patrzyłem wstępnie to za ok.2700 polece dwa lata temu za czerwiec placilem 2400 to znowu nie az takie drogie, bede szukał gdzies promocji:P
Misuzu Napisano 16 Maja 2013 Zgłoś Napisano 16 Maja 2013 Wizyta 3 czerwca na 9:30. Terminy sa teraz pozajmowane i czeka sie 2,5 tygdnia ( w moim przypadku). Byly jeszcze wolne w maju3 dni ale nie pasowaly mi :-P
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.