mathew75 Napisano 17 Maja 2013 Zgłoś Napisano 17 Maja 2013 Potwierdzenie wysłania DS-a , automatycznie nie przychodzi. Jeśli sobie wydrukowałaś to już masz to co mieć na rozmowie powinnaś. Weź to potwierdzenie, potwierdzenie umówienia na spotkanie i zdjęcie.
Misuzu Napisano 17 Maja 2013 Zgłoś Napisano 17 Maja 2013 I numer wplaty. Dzieki. Po prostu na chwile spanikowalam ze jednak jakies "cos" jest jeszcze wymagane. Przepraszam za spam :-)
Rademedes Napisano 17 Maja 2013 Zgłoś Napisano 17 Maja 2013 A nie wiecie ile w Krk sie czeka?? 3-4 dni jak sie ma oplacony i wypelniony wniosek DS-160. Info z tego tygodnia.
mat.kaw Napisano 17 Maja 2013 Zgłoś Napisano 17 Maja 2013 Dzięki wielkie, to pod koniec maja zabiore sie za wypelnianie zeby na 4-5 czerwca pojechac:) Pozdrawiam
sly6 Napisano 18 Maja 2013 Zgłoś Napisano 18 Maja 2013 ale ten czas moze sie byc inny juz pod koniec maja niz jest teraz podawany i z tych 3-4 dni moze byc i 7 dni
mathew75 Napisano 18 Maja 2013 Zgłoś Napisano 18 Maja 2013 Ja umawiałem się na spotkanie w środę w nocy a rozmowe miałem w poniedziałek. Ale tak jak pisał sly6, te terminy będą coraz dalsze. Idzie okres urlopowy:-)
mat.kaw Napisano 18 Maja 2013 Zgłoś Napisano 18 Maja 2013 Taka prawda ze sly6 ja nie slucham bo nic nie wie a sie wypowiada, dwa lata temu jechalem po wize pozniej lecialem do usa i to co on mi odp na pytania to sie nic nie sprawdzilo, cale zycie nastwawiony jest do wszystkiego negatywnie tylko zeby kazdgo zdolowac a nie pocieszyc
sly6 Napisano 18 Maja 2013 Zgłoś Napisano 18 Maja 2013 dobrze ze inny nadal do mnie pisza ludzie-uzytkownicy,do tego dziekuje mi za odpowiedzi,pomoc okazana , Ty za to masz swoje zycie,zdanie.. wiele razy doswiadczylem tego ze ktos tak pisal jak Ty czy tez mowil jak i podziekowania byly i nadal sa i dobrze ze tak jest
mat.kaw Napisano 18 Maja 2013 Zgłoś Napisano 18 Maja 2013 heheh nie widze tych podziekowań, ale grunt to wmawianie sobie ze jest sie fajnym ) 3maj tak dalej
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.