ilya_ Posted April 7, 2011 Report Posted April 7, 2011 Jak trzeba operować językiem angielskim, aby zakwalifikowac się na w&t do innego stanu niż alaska? Czy ludzie którzy wybierają się gdzieś do pracy do stanów operują tak super tym angielskim? podobno jest przeprowadzane interview in english.... dziekuje za odpowiedź
pawlo122 Posted April 7, 2011 Report Posted April 7, 2011 Najlepiej znac język angielski jak najlepiej,zakwalifikowanie sie do programu to jak dla mnie tylko otrzymanie wizy reszta rzeczy to praktycznie wypełnienie dokumentów,na rozmowie w ambasadzie zadaja Ci zazwyczaj 3-4 pytania i są to raczej podstawowe pytania z którymi wiekszosc osób nie ma problemu. O interview nic nie slyszalem,wszystko zależy gdzie sie wybierasz i czego pracodawca wymaga, na niektóre stanowiska należy znać angielski w dobrym stopniu na inne wystarczy tylko komunikatywna znajomość.
ilya_ Posted April 7, 2011 Author Report Posted April 7, 2011 praca jako kelner, czy ktoś zetknął się z jakimś interview ? 3 lata temu przez 4 miesiące moja kolezanka była ogrodnikiem z czego nie miała zadnego interview a umiala tyle z angielskiego co teraz umieją dzieci w 2,3 klasie szkoly podstawowej i nie miala problemu "tam"...bo wszystko jej pokazano:) dlatego też pytam bo troszeczke się obawiam, że się zarejestruję a takowego pracy nie dostanę
sly6 Posted April 7, 2011 Report Posted April 7, 2011 to masz odpowiedz dlaczego nie miala zadnej rozmowy bo czy przy lisciach,trawie nalezy cos umiec wiecej jezyka
drakon18 Posted April 7, 2011 Report Posted April 7, 2011 Hmm wydaje mi się że odpowiedź "komunikatywnie" jest najpełniejszą odpowiedzią...Jak kupisz bilet/porozmawiasz z szefem/zrozumiesz jego polecenia w pracy bez podstaw? Cudów nie trzeba ale podstawy się przydadzą.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.