SantaCruz_CA Napisano 15 Maja 2005 Zgłoś Napisano 15 Maja 2005 klimat cieplejszy ale woda gorsza niz w baltyku! hihi :wink:
kapi Napisano 18 Maja 2005 Zgłoś Napisano 18 Maja 2005 Wszyscy lataja lufthansa lub british airways a moje biuro wymyslilo Finnair i przesiadke do NY w Helsinkach :shock: Lece 31 maja Czy ktos lecial tymi liniami?? prosze o opinie dzieki! pozdrawiam, Kapi
SantaCruz_CA Napisano 19 Maja 2005 Zgłoś Napisano 19 Maja 2005 Wszyscy lataja lufthansa lub british airways a moje biuro wymyslilo Finnair i przesiadke do NY w Helsinkach :shock: Lece 31 maja Czy ktos lecial tymi liniami?? prosze o opinie dzieki! pozdrawiam, Kapi tu masz opinie ludzi z calego swiata http://www.airlinequality.com/Forum/finnair.htm paru moich znajomych lecialo nimi do azji i byli calkiem zadowoleni z obslugi. jedynie nie ma osobistych ekranow/tv dla kazdego pasazera - to chyba ich jedyny minus. - bedziesz sie musial(a) zadowolic ogladaniem tego co wszyscy ;-)
kapi Napisano 19 Maja 2005 Zgłoś Napisano 19 Maja 2005 Dzieki za info Troche sie uspokoilam po przeczytaniu opinii pasazerow o Finnair Ale mam jeszcze malego stracha bo to bedzie moj pierwszy raz
SantaCruz_CA Napisano 19 Maja 2005 Zgłoś Napisano 19 Maja 2005 pierwszy raz sie najdluzej pamieta 8) :smt031 :oops:
Spinja Napisano 19 Maja 2005 Zgłoś Napisano 19 Maja 2005 mam jeszcze malego stracha bo to bedzie moj pierwszy raz Powodzenia! Mam nadzieję, że i Ty dołączysz do grona uwielbiających latać. Troche sie uspokoilam po przeczytaniu opinii pasazerow o Finnair Ciebie opinie uspokoiły... Heh. Ja looknęłam z ciekawości do szufladki z Alitalią. Leciałam już tymi liniami. NIE MIAŁAM POJĘCIA, że jest tak źle. Nieświadomość czasem uszczęśliwia. Ciekawe, co Włosi nam zaserwują nad Atlantykiem... oprócz winka.
oku Napisano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2005 ja po raz pierwszy tak zupelnie sam (bez towarzystwa rodzicow ani siostry) polecialem do usa... lecialem poznan - warszawa- nowy jork - san francisco - chicago - warszawa - poznan - i sobie poradzilem majac 16 lat (ze zmianami terminali na jfk i ord)! ;-) a potem lawinowo zaczalem odbywac zupelnie samemu loty europejskie z przesiadkami w zurichu, londynie, kopenhadze, paryzu itd itp i sobie bez problemu radzilem... a Wy ile macie lat? (pytanie retoryczne ;-) ) wiec jak mozecie sobie nie poradzic?! ;-) 8) Jam mam 15 lat i w Sierpniu sam pierwszy raz w życiu lece samolotem Warszawa - Paryż - Atlanta Haha jestem lepszy od Santa Cruza
robi-berlin Napisano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2005 Ceny biletow z Berlina lotnisko TXL do NY Delta Air Lines: 417 EUR (TXL- JFK) lot trwa 8:40 h, samolot B763 Continental Airlines: 417 EUR (TXL-EWR) , lot trwa 9:10 h samolot B763 ....... to okolo 1968 PLN (Economy Tarif)
SantaCruz_CA Napisano 29 Czerwca 2005 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2005 takie ladne ceny (podstawowe) to my tez mamy z polski, tylko sprobuj je zlapac w srodku sezonu ;-) delta i continental z berlina maja jeszcze calkiem niskie ceny, bo sa tam nowi, ale to sie szybko zmieni...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.