Skocz do zawartości

Wyjazd Czy Nie Bede Miec Problemow

myworkout

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

moze i dobra opcja jest powiedzenie tego ze idziesz na studia ale czy Ci ktos uwierzy to inna sprawa

jakby tak kazdemu we wszystkim wierzono to bylo by super a tak..masz byc w tym przekonywujacy..

• Odpowiedzi 33
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

no dokladnie ....

nic jutro mam lot takze wszystko sie okaże i napisze wam jak cos :)

lece lufthansa z przesiadka w farkfurcie wiecie może czy łatwo potem dojsc do drugiego samolotu ? bo jak lecialem sas to troche mi zeszło zanim znalazłem moj nastepny samotot

Napisano

Frankfurt to ogromne lotnisko, wiec musisz miec sporo czasu na przesiadke. Ja ledwo zdarzylam na samolot (tez lecialam Lufthansa). Przygotuj sie na dosyc dlugi marsz:).

Tym razem tez szykuje sie na lot tymi liniami. Kupowales bilet bezposrednio czy przez jakiegos posrednika?

Napisano
więc powiedzenie ze od wrzesnia ide na studia jest dobra opcja ?

Może lepiej powiedz, że od października. Nie okłamuj urzednika :). Taki uszczypliwy żarcik

A poważnie to trzymam za Ciebie kciuki i napisz jak było ;)

• 2 tygodnie później...
Napisano

Raczej nie deportowali, a nie wpuścili do kraju. To trochę inna sytuacja ;)

Bo chyba nie miałeś sprawy w sądzie, tylko zostałeś zawrócony na lotnisku, tak?

Szkoda, że Twój tato swoim nielegalnym pobytem zamknął Ci furtkę do Stanów.

Napisano

czy mogę sie spodziewać jakiś problemów ze za często latam lub ze wczesniej byłem aż pol roku ?

nie studiuję i nie jestem zajerejstrowany ze pracuję

a moze to za to zostales zawrocony- ze mozesz teraz zostac w USA nielegalnie-ze mozesz podjac prace ,plus ojciec nielegalnie ,na ile miales bilet-na ile chciales leciec

a dlaczego masz pisac na pw o tym-mozesz tutaj opisac jak bylo,jakie miales pytania itd

Napisano

o to tez sie czepiali ze chce do pracy ale ja caly czas ze na wakacje

pozatym pytali się czy utrzymuje kontakt z ojcem mowilem ze nie , a on wszedl na lotnisko i moment go zgarneli ...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...