Skocz do zawartości

Jak Ważny Jest Stopień Pokrewieństwa?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ciekawa jestem czy moge sponsorowac moja siostre przyrodnia?(wspolna matka,inny ojciec).Czy to ma cos do rzeczy?Dziekuje za odpowiedz:)

Możesz, ale priority dates dla rodzeństwa są takie, że lepiej o tym zapomnieć...

• Odpowiedzi 29
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

jesli ktos chce czekac to czemu nie

lepiej czekac na cos co jest realne -choc dlugie niz na cos co moze byc ale wcale nie musi i nie jest takie pewne -chociaz sie mowi piekne slowa i ma sie usmiech na twarzy..

Napisano

Możesz, ale priority dates dla rodzeństwa są takie, że lepiej o tym zapomnieć...

Wiem jakie sa realia,no ale czas i tak uplynie:)Takze lepiej juz zlozyc i cierpliwie czekac..

Sly6,

tez tak mysle:)

Napisano

A siostra to ile ma lat,wiesz o tym ze jak bedzie miec meza oraz dzieci to moge z nia pojechac na staly pobyt,ale wtedy nalezy to zglosic urzedowi oraz miec wieksze zarobki na sponsorowanie..plus oplaty.

Napisano

Dzieki za info-musze o tym dokladnie poczytac:)Siostra na razie jest stanu wolnego i nie zanosi sie na zmiane.Ja jestem obecnie na etapie starania sie o obywatelstwo.Jak juz dostane to bede sie zastanawiac co i jak z tym sponsorowaniem:)

:)

• 6 miesięcy później...
Napisano

River ja i moja rodzina jestesmy zywym przykladem tego o co pytasz i,ze jest to mozliwe poniewaz jestem juz tu 2,5 roku:)Pozdrawiam

aaaaaa zapomnialam dopisac,skoro jeszcze ty nie masz obywatelstwa ,to nie mozesz sponsorowac siostry,postaraj sie to zmienic a wtedy wszystko sie zmieni:)

Napisano
River ja i moja rodzina jestesmy zywym przykladem tego o co pytasz i,ze jest to mozliwe poniewaz jestem juz tu 2,5 roku:)Pozdrawiam

aaaaaa zapomnialam dopisac,skoro jeszcze ty nie masz obywatelstwa ,to nie mozesz sponsorowac siostry,postaraj sie to zmienic a wtedy wszystko sie zmieni:)

Super:)

Ja wlasnie wyslalam papiery na obywatelstwo:)

Pozdrawiam:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...