kzielu Napisano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2011 Ciekawa jestem czy moge sponsorowac moja siostre przyrodnia?(wspolna matka,inny ojciec).Czy to ma cos do rzeczy?Dziekuje za odpowiedz:) Możesz, ale priority dates dla rodzeństwa są takie, że lepiej o tym zapomnieć...
sly6 Napisano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2011 jesli ktos chce czekac to czemu nie lepiej czekac na cos co jest realne -choc dlugie niz na cos co moze byc ale wcale nie musi i nie jest takie pewne -chociaz sie mowi piekne slowa i ma sie usmiech na twarzy..
River Napisano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2011 Możesz, ale priority dates dla rodzeństwa są takie, że lepiej o tym zapomnieć... Wiem jakie sa realia,no ale czas i tak uplynie:)Takze lepiej juz zlozyc i cierpliwie czekac.. Sly6, tez tak mysle:)
sly6 Napisano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2011 A siostra to ile ma lat,wiesz o tym ze jak bedzie miec meza oraz dzieci to moge z nia pojechac na staly pobyt,ale wtedy nalezy to zglosic urzedowi oraz miec wieksze zarobki na sponsorowanie..plus oplaty.
River Napisano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2011 Dzieki za info-musze o tym dokladnie poczytac:)Siostra na razie jest stanu wolnego i nie zanosi sie na zmiane.Ja jestem obecnie na etapie starania sie o obywatelstwo.Jak juz dostane to bede sie zastanawiac co i jak z tym sponsorowaniem:)
sly6 Napisano 30 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 30 Sierpnia 2011 przez 10-12 lat moze sie wiele zmienic w stanie cywilnym danych osob wazne aby o tym wiedziec .
Beatryczka Napisano 21 Marca 2012 Zgłoś Napisano 21 Marca 2012 River ja i moja rodzina jestesmy zywym przykladem tego o co pytasz i,ze jest to mozliwe poniewaz jestem juz tu 2,5 roku:)Pozdrawiam aaaaaa zapomnialam dopisac,skoro jeszcze ty nie masz obywatelstwa ,to nie mozesz sponsorowac siostry,postaraj sie to zmienic a wtedy wszystko sie zmieni:)
sly6 Napisano 21 Marca 2012 Zgłoś Napisano 21 Marca 2012 to dobre macie te siostry jak widze,jesli chodzi o przyrodnie.
River Napisano 24 Marca 2012 Zgłoś Napisano 24 Marca 2012 River ja i moja rodzina jestesmy zywym przykladem tego o co pytasz i,ze jest to mozliwe poniewaz jestem juz tu 2,5 roku:)Pozdrawiamaaaaaa zapomnialam dopisac,skoro jeszcze ty nie masz obywatelstwa ,to nie mozesz sponsorowac siostry,postaraj sie to zmienic a wtedy wszystko sie zmieni:) Super:) Ja wlasnie wyslalam papiery na obywatelstwo:) Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.