rubia Napisano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2011 Kiedy próbuje wysłać PW mam takie info "Liczba otwartych tagów nie jest równa liczbie tagów zamykających. Proszę poprawić ten błąd i spróbować ponownie. Prywatna wiadomość NIE została wysłana" o co chodzi? ktos sie z tym spotkał\?
airmouse Napisano 2 Czerwca 2011 Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2011 o co chodzi? ktos sie z tym spotkał\? O niezamknięte tagi : tagi są wpisane w nawiasy kwadratowe, czyli wyglądają np. tak : [b], [quote], [/b], [/quote] Jeśli otworzysz tag, a go nie zamkniesz to mechanizm forum nie pozwoli wysłać Ci wiadomości.
rubia Napisano 2 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2011 to jest ciekawe, bo ja właśnie w swoim mailu nie mam, żadnego tag-u, tag-a,( kurcze nie wiem czego nie mam:)) a nie przyszło mi do głowy,że muszę sprawdzić wiadomości na które odpowiadam:( O niezamknięte tagi : tagi są wpisane w nawiasy kwadratowe, czyli wyglądają np. tak : [b], [quote], [/b], [/quote] Jeśli otworzysz tag, a go nie zamkniesz to mechanizm forum nie pozwoli wysłać Ci wiadomości.
lochraven Napisano 10 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2012 Hmmm... nagle przestał mi działać przycisk 'pokaż nową zawartość'? To najwygodniejszy sposób przeglądania tego forum, i nagle pokazuje się tylko 'brak nowej zawartości' (mimo, że nowe posty są). edit: kliknąłem sobie przez przypadek 'zawartość którą śledzę', już wszystko jest ok, my bad.
ilya_ Napisano 17 Października 2012 Zgłoś Napisano 17 Października 2012 dostaje jakis spam na skrzynke na tym forum od nicka manlmaam nie wiem czy tylko ja jedyny, ale pisze o tym.....
Joanna30 Napisano 17 Października 2012 Zgłoś Napisano 17 Października 2012 dostaje jakis spam na skrzynke na tym forum od nicka manlmaam nie wiem czy tylko ja jedyny, ale pisze o tym..... Blokowałam dzisiaj tego użytkownika, bo spamował i widziałam, że ma Cię w swoich znajomych. Może wystarczy go usunąć ze znajomych.
ilya_ Napisano 17 Października 2012 Zgłoś Napisano 17 Października 2012 ja go do znajomch nie dodawalem, jak wchodze na jego profil aby go usunac to mi pokazuje: nie masz uprawnien do tego.
Joanna30 Napisano 17 Października 2012 Zgłoś Napisano 17 Października 2012 On Cię dodał. Może w profilu nie masz ustawionych zatwierdzeń, jak ktoś dodaje Cię do znajomych.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.