Skocz do zawartości

Slub Homoseksualny A Obywatelstwo

jenu

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące później...

• Odpowiedzi 39
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

No ja z racji miejsca zamieszkania mam wsrod znajomych i wspolpracownikow dosyc sporo osobo o orientacji homoseksulanej, tak wiec chcac-nie chcac temat malzenstw jednoplciowych nie jest mi obcy......................... Jak dotad wyglada to, ze szybko sie prawo nie zmieni i praktyczne skutki takiego malzenstwa beda zerowe, wartosc emocjonalna to nie jest spelnienie oczekiwan homoseksualistow.

Napisano

Jak dotad wyglada to, ze szybko sie prawo nie zmieni i praktyczne skutki takiego malzenstwa beda zerowe, wartosc emocjonalna to nie jest spelnienie oczekiwan homoseksualistow.

I bardzo dobrze. Dobro zawsze w końcu zwycięża.

Dlaczego te mniejszości ciągle terroryzują większość?

Jeszcze trochę i sam zacznę krzyczeć: Ziemia dla ziemian! Księżyc dla księży! To czemu dupa za pieniądze?!? :wacko:

Napisano

???

Jaki terror? Chcą zawierać związki małżeńskie - a niech sobie zawierają, mnie to w niczym nie przeszkadza. Są kraje w których śluby pomiędzy homoseksualistami są dozwolone i świat się jakoś od tego nie zawalił.

Napisano

Jeszcze trochę i sam zacznę krzyczeć: Ziemia dla ziemian! Księżyc dla księży! To czemu dupa za pieniądze?!? :wacko:

to bylo inaczej : polska dla polakow - ziemia dla ziemniakow - ksieza na ksiezyc

a z ta dupa to nie takie oczywiste bo co jak ciaza bedzie niewiadomo z czego ?

Napisano

to bylo inaczej : polska dla polakow - ziemia dla ziemniakow - ksieza na ksiezyc

a z ta dupa to nie takie oczywiste bo co jak ciaza bedzie niewiadomo z czego ?

Czasem moze sie okazac ze sa wiatropylni!

Napisano

np prawo w Kanadzie zezwala na takie sluby oraz prawo imigracyjne tratuje takie zwiazki jak zwiazki pomiedzy kobieta i mezczyzna..

wiec moga byc takie osoby sponsorowane na pobyt staly.

Napisano

???

Haha za dobrem schował się:

1. dla jednych Bóg,

2. dla innych zdrowy ludzki rozsądek.

Podstawowym dobrem każdej żywej istoty jest samo życie i przekazanie go i podtrzymanie jego istnienia za wszelką cenę. Z tym się nie dyskutuje.

Jaki terror? Chcą zawierać związki małżeńskie - a niech sobie zawierają, mnie to w niczym nie przeszkadza. Są kraje w których śluby pomiędzy homoseksualistami są dozwolone i świat się jakoś od tego nie zawalił.

Wbrew temu co myślisz, to po latach robienia papki z mózgu nie przeszkadzałyby ci nawet związki między 30-letnimi facetami i 7-letnimi dziewczynkami... Wtedy świat też by się na pewno nie zawalił, jak nie zawalił się w średniowieczu.

I tak w końcu dobro zwycięża.

ps.

4% homosiów w USA?? No popatrz, a w Europie ta moda ma już ponad 10% poparcie.

Napisano
Haha za dobrem schował się:

1. dla jednych Bóg,

Co ma Bóg do prawa federalnego?

2. dla innych zdrowy ludzki rozsądek.

Sugerujesz że jestem nierozsądna?

Podstawowym dobrem każdej żywej istoty jest samo życie i przekazanie go i podtrzymanie jego istnienia za wszelką cenę. Z tym się nie dyskutuje.

Czyli jeśli mi do głowy strzeli wyjść po raz kolejny za mąż i nie mieć dzieci (bo nie chcę) to jestem be? I nie mogę o tym podyskutować bo... no własnie, dlaczego nie mogę?

Wbrew temu co myślisz, to po latach robienia papki z mózgu nie przeszkadzałyby ci nawet związki między 30-letnimi facetami i 7-letnimi dziewczynkami...

Sugerujesz że moje poglądy są wynikiem robienia mi papki z mózgu?

Wtedy świat też by się na pewno nie zawalił, jak nie zawalił się w średniowieczu.

Sugerujesz że dobrowolne wejście w związek małżeński to to samo co wymuszony związkek 7-latki ze starszym facetem?

Napisano

Co ma Bóg do prawa federalnego?

Sugerujesz że jestem nierozsądna?

Kurde tak czułem, że trafiłem na bogofoba. A miałem w pkt pierwszym napisać rozsądek.... mój błąd... :D

Nic nie muszę sugerować. Ktoś dążący do unicestwienia swojego gatunku nie tylko nie ma rozsądku, ale jest również niespełna rozumu.

Czyli jeśli mi do głowy strzeli wyjść po raz kolejny za mąż i nie mieć dzieci (bo nie chcę) to jestem be? I nie mogę o tym podyskutować bo... no własnie, dlaczego nie mogę?

j.w.

Sugerujesz że moje poglądy są wynikiem robienia mi papki z mózgu?

Nie wiem. Nie znam cię. Jedyne co mogę powiedzieć to to, że homoseksualizmu sama byś nie wymyśliła. Nie wiem gdzie byli rodzice, gdy kształtował się twój światopogląd.

Sugerujesz że dobrowolne wejście w związek małżeński to to samo co wymuszony związkek 7-latki ze starszym facetem?

Jaki wymuszony? Jak ona przecież tego chce, bo on jej cukierki kupuje itp... Na jakiej podstawie odbierasz jej prawo, o które sama tak zajadle walczysz? Prawo do samostanowienia o sobie.

ps.

Żeby była jasność. Nie jestem przeciwny zachowaniom homoseksualnym, ale jestem za prokreacją. Prokreacja uber alles! :wub:

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...