tharin0 Napisano 6 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2011 Już edytowałem post wcześniej Chodzi mi o znalezienie żony żeby mieć stały pobyt
sly6 Napisano 6 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2011 a ok,,,a gdzie chcesz jej szukac,jak? po przez ogloszenia czy jak? a chesz z dzieckiem-dziecmi?
tharin0 Napisano 6 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 6 Sierpnia 2011 Bez dzieci ogłoszenia, internet, fikcyjne ślub za kase= odpada. Chodzi mi o imprezy, dyskoteki, zagadać na ulicy, autobusie, metrze, w parku itp
Joanna30 Napisano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2011 Od poderwania dziewczyny, do ślubu, i całego procesu legalizacji pobytu dłuuuga droga. Ale powodzenia
Gucio Napisano 7 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2011 O ile nie mowiesz biegle po angielsku to w sumie nikle szanase. Z reguly jest w odwrotna strone, a to Polki maja wziecie u Amerykanow. Faceci bardziej sa chetni do zwiazania sie z dziewczyna z innych krajow a co z tym idzie poznanie kowej kultury czy douczenie jej angielskiego. Przez te lata co pracowalem i mieszkalem w usa poznalem tylko 2 kolesi co mieli dziewczyny amerykanki (nie amerykanki polskiego pochodzenia).
tharin0 Napisano 7 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 7 Sierpnia 2011 Z angielskim dobrze stoje no tak Polki maja wziecie u Amerykanow, ale jak sprawy stoją na odwrót ? Mam nadzieje ze Polacy nie sa spaleni u Amerykanek :D
sly6 Napisano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2011 w zaleznosci co taka amerykanka wie o Polsce,Polakach lub tez bedacych na wizach turystycznych to albo mozesz miec lzej lub tez nie .. sa takie osoby ze generalizuja a wtedy bedzie pod gorke z taka osoba..
kzielu Napisano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2011 Z angielskim dobrze stoje no tak Polki maja wziecie u Amerykanow, ale jak sprawy stoją na odwrót ? Mam nadzieje ze Polacy nie sa spaleni u Amerykanek :D Nie są
pacio177 Napisano 8 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 8 Sierpnia 2011 Myslę ze nie ma reguły jak sie kobieta bedzie dobrze z chłopem czułą to bedzie jej obojętne czy to polak czy jakis inny
krowa12 Napisano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2011 polecam znajomosc internetowa...ja tak 2 razy pojechalam na wakacje do usa poznalam sobie faceta na "hot or not", on sie zakochal i zaprosil do siebie. Mial byc slub ale nie wyszlo poza tym przez internet zaoszczedzisz czas..watpie zeby poznana na ulicy dziewczyne udalo ci sie przekabacic w krotkim czasie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.