ilya_ Napisano 24 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 24 Grudnia 2011 jak to mawiaja moi znajomi koledzy - wystarczy popsuc dziewczynie brzuch a tak wogole juz powoli zbliza sie czas zasiadania do wigilii - wesolych swiat dla wszystkich forumowiczów
mochapuccino Napisano 25 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 25 Grudnia 2011 No właśnie, jak w USA wygląda podrywanie dziewczyn?? Łatwiej ? Gorzej ? Sprobuj i sam sie przekonasz. Z angielskim dobrze stoje no tak Polki maja wziecie u Amerykanow, ale jak sprawy stoją na odwrót ? Mam nadzieje ze Polacy nie sa spaleni u Amerykanek :D Jezeli jestes nieobrzezany to wiele amerykanek uwaza to za niesmaczne i bardzo niehigieniczne.
rafal723 Napisano 31 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2011 Jezeli jestes nieobrzezany to wiele amerykanek uwaza to za niesmaczne i bardzo niehigieniczne. Tutaj to zawsze można życiowe, praktyczne porady otrzymać xD ...
gecko Napisano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2012 Chodzi mi o Amerykanki inne narodowości w USA mnie nie interesują xD rodowite amerykanki? czyli masz na myśli indianki?
ilya_ Napisano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2012 pewnie o takie mu chodzi http://www.banzaj.pl/pictures/aktualnosci/ludzie/kobiety_seksowne/indianka_3.jpg hehehehe
gecko Napisano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2012 pewnie o takie mu chodzi http://www.banzaj.pl.../indianka_3.jpg hehehehe łooo jak o takie to ja też się na to piszę! to jak to w końcu jest? łatwo czy niełatwo?
sly6 Napisano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2012 gecko ale do czego latwo? do spotkan czy tez do mieszkania razem i slubu
ilya_ Napisano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2012 juz to pisalem na caly swiecie jest tak samo, no chyba ze bedziesz mial jakas bariere jezykową
Shady Napisano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2012 Wcale nie jest tak samo, na manhattanie i w innych bogatych miejscach to mogę sobie rękę uciąć, że chodzą takie paniusie których nie poderwiesz łatwo chyba że podjedziesz Cadillac'iem. Inaczej mają dziewczyny One to wystarczy że cyckami zaświecą i ani się nie obejrzy i już czeka na obywatelstwo
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.