Jackie Napisano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2011 No tak ale gdybyś chciał usunąc konto twoje zdjęcia zostaną w ich bazie, wszystkie info zostanie. Ale oni chcą udowodnic, że da się ukraśc facebook'owi te info. Gdybym też miała 15 lat pewnie też by mnie to jarało
sly6 Napisano 15 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2011 ile to danych zostawia sie nie tylko na Fb a w innych firmach i co mam robic?nie kupowac-nie zakladac kablowki itd jak Pelasia dobrze napisala sa pewne granice ktorych nie powinno sie przekraczac i tego nalezy sie nauczyc i uczyc np dzieci-mlodziez..
Jackie Napisano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2011 Już widzę tych terrorystów z Egiptu i Syrii kupujących moje zdjęcia z wakacji
lordtomcio Napisano 16 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2011 Czyli wam to wisi... Ciekawe co by było gdybyście swoje zdjęcie zobaczyli w reklamnie w TV lub w dużym mieście na plakacie. Nikt nie czyta regulaminu, który jest po angielsku ale wszystkie "społeczniościówki" mają coś takiego, że mogą wykorzustac nasze zdjęcia.
lordtomcio Napisano 16 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2011 Gdybym też miała 15 lat pewnie też by mnie to jarało Z kąd wiesz czy mam 15lat czy 30 ?? Może "o tak sobie ustawiłem" nikomu nie można wierzyc w internecie.
Joanna30 Napisano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2011 Już widzę tych terrorystów z Egiptu i Syrii kupujących moje zdjęcia z wakacji Uważaj, bo Cię ubiorą w ichnie stroje, dołożą broń do ręki i jak nic terrorystka Z kąd wiesz czy mam 15lat czy 30 ?? Może "o tak sobie ustawiłem" nikomu nie można wierzyc w internecie. Wiem, że się czepiam, ale co najwyżej "SKĄD". Bo co to niby znaczy "kąd"?
Jackie Napisano 16 Sierpnia 2011 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2011 Czyli wam to wisi... Ciekawe co by było gdybyście swoje zdjęcie zobaczyli w reklamnie w TV lub w dużym mieście na plakacie. Nikt nie czyta regulaminu, który jest po angielsku ale wszystkie "społeczniościówki" mają coś takiego, że mogą wykorzustac nasze zdjęcia Angielski znam i mam zwyczaj czytać regulaminy, skoro się na coś zgadzam to jest to moja sprawa, a nie jakiejś grupki która ma "misję". Chcą ostrzegać - proszę bardzo. Chcą się włamywać? Proszę bardzo, jeśli wyrażę na to zgodę. Inaczej robią to samo o co oskarżają FB. Powtarzam - jesli komuś się nie podoba FB to może tam konta nie zakładać lub zdjęć nie wrzucać. Z kąd wiesz czy mam 15lat czy 30 ?? Może "o tak sobie ustawiłem" nikomu nie można wierzyc w internecie. Nie wiem ile masz lat i szczerze mówiąć niewiele mnie to obchodzi. Jednak łatwiej mi zrozumieć że burzy się małolat - ja też miałam podobne zapędy w tym wieku. BTW - ten link do strony na FB też "ustawiony"?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.