sly6 Napisano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2012 jak nie masz zakazu wjazdu to w czym problem
kochana Napisano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2012 mam nadzieje ze bedzie oki bo ta tesknota za ukochano osobo jest ciezka
sly6 Napisano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 26 Kwietnia 2012 to jest chyba z kilku tesknot ktore sa trudne ..daj znac jak poszlo na rozmowie
kochana Napisano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2012 a co powinno byc zawarte w takim zaswiadczeniu o gotowosci zawarciu zwiazku malzenskiego ??
kzielu Napisano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Napisano 28 Kwietnia 2012 Piszesz oświadcznie że weźmiesz ślub z Johnem/Jane Doe w ciągu 90 dni od wjazdu i się pod tym podpisujesz.
kochana Napisano 3 Maja 2012 Zgłoś Napisano 3 Maja 2012 czy plytke z rtg powinnam miec ze sobo na rozmowie z konsulem?
Nigella Napisano 3 Maja 2012 Zgłoś Napisano 3 Maja 2012 Nie, płytkę zachowaj (nie jest potrzebna nawet na lotnisku w USA).
Nigella Napisano 10 Maja 2012 Zgłoś Napisano 10 Maja 2012 Robiłam porządki w dokumentach i znalazłam treść oświadczenia o gotowości do poślubienia, może się komuś przyda: Fiancee Letter of Intent I, (imię i nazwisko), do hereby state that I am legally able and willing to marry (imię i nazwisko), and intend to do so within 90 days of my arrival into the U.S. using the K-1 visa. Respectfully yours, (imię i nazwisko, podpis) Dodatkowo u góry po prawej data, imię i nazwisko, adres osoby, która wyraża gotowość. Pod spodem po lewej adres instytucji, do której się wysyła dokument i dopiero treść oświadczenia
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.