makdonald Napisano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2011 bo ilez mozna pisac o jednym i tym samym przeciez jest archiwum i "nowi" moga zajrzec zamiast znowu zadawac te same pytania chcialem tu wprowadzic jakies moze akcenty humorystyczne ale sie nie udalo wspoluzytkownicy forum wyraznie nie zrozumieli moich intencji zeby mnie chociaz wysmiali to jeszcze moj sukces okreslilbym jako polowiczny :) niestety smutasy i muly jestescie i tyle :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio177 Napisano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2011 bo ilez mozna pisac o jednym i tym samym przeciez jest archiwum i "nowi" moga zajrzec zamiast znowu zadawac te same pytania chcialem tu wprowadzic jakies moze akcenty humorystyczne ale sie nie udalo wspoluzytkownicy forum wyraznie nie zrozumieli moich intencji zeby mnie chociaz wysmiali to jeszcze moj sukces okreslilbym jako polowiczny :) niestety smutasy i muly jestescie i tyle :( mowiac krotko - POLACY ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2011 no ale jezeli ludzie by tylko czytali archiwum to nie byloby w ogole aktywnosci i forum rzeczywiscie mozna by bylo okreslic jako umarle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rzecze1 Napisano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2011 Ja zauważyłem, że forum zaczęło "umierać" już dobrych kilka lat temu, bo nawet jak zaglądałem raz na parę miesięcy, to szczerze mówiąc, oprócz pojedyńczych wątków - nic ciekawego! Ale też trudno się dziwić - takie czasy przyszły, że to fora w UK i gdzie indziej w Europie tętnią życiem. Z drugiej strony nawet w tym okresie hibernacji pozostało ono jednym (jeśli nie jedynym!) z najciekawszych, najbardziej rzetelnych i - pomimo wszystko - "najżywszych" źródeł informacji na temat wyjazdów do USA i wszelkich spraw z tym związanych w necie. I tu gratulacje dla wszystkich dzięki którym to się stało! No i poza tym, kto wie, może już w następny piątek nastąpi rezurekcja... Upewnijcie się tylko, że macie dobre pozycjonowanie w Google i duże zapasy cierpliwości dla "nowych" Pozdrawiam wszystkich!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makdonald Napisano 6 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2011 mowiac krotko - POLACY ;d you got it !...hehehe pamietasz paciu te scene z "happy new york" kiedy linda opisywal jak na ulicy na manhattanie poznac polaka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makdonald Napisano 6 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2011 no ale jezeli ludzie by tylko czytali archiwum to nie byloby w ogole aktywnosci i forum rzeczywiscie mozna by bylo okreslic jako umarle nie wiem co jest lepsze smierc naturalna ( czyli ta z wyczerpania...wszystkich mozliwych pytan) czy tez podtrzymywanie trupa w formie "zywej roslinki" czyli zadawanie ciagle tych samych pytan i dawanie na nie ciagle tych samych odpowiedzi...no ale o gustach dzentelmeni podobno nie dyskutuja....hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 6 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 6 Września 2011 z czasem reguly sie zmieniaja wiec odpowiedzi sie tez moga roznic czasem odpowiedzi warto uaktualniac. a tak powaznie to zadawanie tych samych pytan nastepuje z powodu lenistwa czytelnikow, ktorzy nie chca sie pofatygowac aby czegos poszukac lub z braku umiejetnosci aby cokolwiek znalesc. nie wiem co gorsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makdonald Napisano 7 Września 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Września 2011 z czasem reguly sie zmieniaja wiec odpowiedzi sie tez moga roznic czasem odpowiedzi warto uaktualniac. a tak powaznie to zadawanie tych samych pytan nastepuje z powodu lenistwa czytelnikow, ktorzy nie chca sie pofatygowac aby czegos poszukac lub z braku umiejetnosci aby cokolwiek znalesc. nie wiem co gorsze... ale was tam w tym kolorado mieszka cale podhale chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pelasia Napisano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Września 2011 ale was tam w tym kolorado mieszka cale podhale chyba ha ha ha to teraz sie usmialam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciopa Napisano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Napisano 7 Września 2011 No i poza tym, kto wie, może już w następny piątek nastąpi rezurekcja... Upewnijcie się tylko, że macie dobre pozycjonowanie w Google i duże zapasy cierpliwości dla "nowych" Oby tego 15-tego jakieś światełko w tunelu się zapaliło. Bo jak słyszę że w przyszłym roku prąd ma podrożeć o 30% z uwagi na opłaty "ekologiczne" (nasz prąd z węgla....) to nie mam takich dużych kieszeni aby mi się wszystkie noże otworzyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.