tomasz laszczyk Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Wiecie może czy można startować w loterii zielonej karty, planując jednocześnie wyjazd na internshipa? Z góry dzięki za odpowiedź
sly6 Posted September 18, 2011 Report Posted September 18, 2011 Tak mozna mozna startowac po wize turystyczna,studencka ,pracownicza i wiele innych nawet mozna miec zlozona petycje na pobyt staly a do tego mozna miec rozmowe w USA z loterii wizowej .
tom3553 Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 A jezeli jestem na wizie studenckiej f-1 musze podac adres zameldowania w polsce czy moge podac adres w usa ? Dzieki z gory za odpowiedz
sly6 Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 a bedziesz w USA jak przyjda papiery do wypelnienia ?jesli tak to podaj ten adres z USA.
Kiddo Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 A czy nie anuluja mi F-1 jak zaaplikuje o GC? Przeciez obiecywalo sie ze chce sie wrocic do kraju po skonczeniu studiow, a aplikacja o GC jednoznacznie swiadczy, iz chce sie zostac w Stanach. Bardzo chce zaaplikowac ale nie wiem czy mi to nie zaszkodzi...?
kzielu Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 Nic Ci nie zaszkodzi, dlaczego miałoby...
sly6 Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 anuluja Ci wize jak pujdziesz legalizowac pobyt do urzedu imigracji jak kto sie robi z wizami waznymi turystycznymi ,,wtedy Ci moga anulowac a wydadza GC-pieczatke jak ok bedzie
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.