Joanna30 Napisano 7 Października 2011 Zgłoś Napisano 7 Października 2011 W momencie składania aplikacji musisz mieć wykształcenie średnie.
bartekn007 Napisano 7 Października 2011 Zgłoś Napisano 7 Października 2011 Witam,czy moglby ktos mi powiedziec jak zmienic pixele na zdj, czy ktos poleci mi jakis program ? dziekuje siema, nie potrzeba zadnego programu do zmniejszenia rozmiaru zdjecia przynajmniej na windowsie 7, poprostu 1. klikasz prawym przyciskiem na myszce na zdj 2. Edytuj 3 Zmien rozmiar i tyle... chociaz nie wiem czy Ci sie w obecnej sytuacji przyda, ale przynajmniej inni bd wiedziec A nie, sorry, pomylilem Cie z Kubą323, wszystko w porzadku
fedors Napisano 7 Października 2011 Zgłoś Napisano 7 Października 2011 Witam. Właśnie przymierzam się do udziału w loterii. Czy można??? Trzeba używać polskich znaków w formularzu aplikacyjnym??? Dziękuję za odpowiedź.
sly6 Napisano 7 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 7 Października 2011 dzis o 12:26 padlo pytanie i odpowiedz 12:53 w sprawie znakow polskich...w tym wlasnie temacie..
Joanna30 Napisano 7 Października 2011 Zgłoś Napisano 7 Października 2011 O 11:53 Ale z drugiej strony po co przeglądać wątek, jak krócej jest zapytać
fedors Napisano 7 Października 2011 Zgłoś Napisano 7 Października 2011 A to przepraszam, przeoczyłem. Wiem, że to wkurzające:)
duda99 Napisano 8 Października 2011 Zgłoś Napisano 8 Października 2011 Witam. prosze o pomoc jesli chodzi o wyksztalcenie to jest wymagany 12 letni okres nauki czyli szkola srednia a jesli skonczylem podstawowke, gimnazjum i 3 letnia zawodowke budowlana (lacznie 12 lat) to tez podchodzi pod srednie ?? czy musi byc liceum albo technikum ?? prosze o odpowiedz
sly6 Napisano 8 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 8 Października 2011 nie wchodzi w takie cos poniewaz nie masz sredniej szkoly. I teraz nie wiem na ile umiesz jezyk ale masz takie wyjscie jak 2 letnie doswiadczenie zawodowe w poszukiwanym zawodzie-te zawody sa na stronie rzadu USA .I teraz jesli masz to sie lapiesz na loterie -jesli nie masz to nic z tego nie wyjdzie
michaelz Napisano 8 Października 2011 Zgłoś Napisano 8 Października 2011 A wystarczyło przeczytać wątek, żeby nie musieć zadawać takiego pytania... Bez polskich znaków. OK zgłoszenie wypełniamy bez polskich znaków, ale co w przypadku gdy taki znak występuje w imieniu? Jeżeli mam na imię Michał to w 1.b. (First Name) mam wpisać Michał czy Michal?
sly6 Napisano 8 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 8 Października 2011 nie ma znaczenia ze masz imie czy tez nazwisko z polskimi znakami jakby bylo miejsce aby wpisac cos po polsku to wtedy bys wpisal czy to nazwisko,imie czy tez miejscowosc,wojewodztwo to sie nie uzywa polskich znakow.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.