Skocz do zawartości

Dv 2013 Zgloszenie -Aplikacja ,pytania

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 438
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Witam,czy moglby ktos mi powiedziec jak zmienic pixele na zdj, czy ktos poleci mi jakis program ? dziekuje

siema, nie potrzeba zadnego programu do zmniejszenia rozmiaru zdjecia ;) przynajmniej na windowsie 7, poprostu 1. klikasz prawym przyciskiem na myszce na zdj 2. Edytuj 3 Zmien rozmiar i tyle...

chociaz nie wiem czy Ci sie w obecnej sytuacji przyda, ale przynajmniej inni bd wiedziec ;)

A nie, sorry, pomylilem Cie z Kubą323, wszystko w porzadku ;)

Napisano

Witam. prosze o pomoc jesli chodzi o wyksztalcenie to jest wymagany 12 letni okres nauki czyli szkola srednia a jesli skonczylem podstawowke, gimnazjum i 3 letnia zawodowke budowlana (lacznie 12 lat) to tez podchodzi pod srednie ?? czy musi byc liceum albo technikum ?? prosze o odpowiedz

Napisano

nie wchodzi w takie cos poniewaz nie masz sredniej szkoly.

I teraz nie wiem na ile umiesz jezyk ale masz takie wyjscie jak 2 letnie doswiadczenie zawodowe w poszukiwanym zawodzie-te zawody sa na stronie rzadu USA .I teraz jesli masz to sie lapiesz na loterie -jesli nie masz to nic z tego nie wyjdzie

Napisano

A wystarczyło przeczytać wątek, żeby nie musieć zadawać takiego pytania... ;)

Bez polskich znaków.

OK zgłoszenie wypełniamy bez polskich znaków, ale co w przypadku gdy taki znak występuje w imieniu?

Jeżeli mam na imię Michał to w 1.b. (First Name) mam wpisać Michał czy Michal?

Napisano

nie ma znaczenia ze masz imie czy tez nazwisko z polskimi znakami

jakby bylo miejsce aby wpisac cos po polsku to wtedy bys wpisal

czy to nazwisko,imie czy tez miejscowosc,wojewodztwo to sie nie uzywa polskich znakow.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...