Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć mam pytanie czy jak sam wypełniam wniosek a moja siostra osobno to ja to mojego wniosku musze dodać jej zdjęcie i ona moje?

• Odpowiedzi 1,2 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Sporo osob pytalo o wymiary zdjec, zdjecie paszportowe o ile dobrze wyczytalem jest takie samo,prosze mnie poprawic jesli sie myle,czy zdjecie twarzy i czesc ponizej ramion ? podanie mozna skladac w przyszlym miesiacu, czy mozna je juz wypelnic i sprawdzic czy prawidlowo zostalo wypelnione ? dziekuje

Napisano

zdjecie ja mam w paszporcie i nie jest takie samo -poniewaz mam wazny paszport jeszcze 2 lata jak byly stare zasady..jesli wejdziesz na instrukcje to zobaczysz jakie ma miec to zdjecie wymiary..moze ma wymiary nowego zdjecia paszportowego a moze nie

ktos tutaj dal taki link

http://travel.state....G_cropper.html#

a jesli chcesz sprawdzic na stronie loterii to bedzie to mozliwe dopiero od 4 pazdziernika..to samo formularz zgloszeniowy

bedziesz miec 1 miesiac aby wyslac zgloszenie a nie 1 dzien ;)

Napisano

Jeśli wylosowałbym zieloną kartę to czy muszę ją wykorzystać w określonym terminie? Mogę wylecieć do USA np. po roku?

Na wylot masz 180 dni (od momentu otrzymania wizy imigracyjnej).

Na to pytanie była już odpowiedź. Przynajmniej ze dwa razy.

Szkoda, że nie chciało Ci się nawet przejrzeć wątku ;)

Napisano

Wiem, że pojawiło się już to pytanie ale nikt do tej pory nie odpowiedział, a mianowicie interesuje mnie czy robiąc zdjęcie u fotografa można poprosić o mały retusz czy zdjęcie do loterii powinno być bez?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...