tomy007 Napisano 20 Września 2011 Zgłoś Napisano 20 Września 2011 Cześć mam pytanie czy jak sam wypełniam wniosek a moja siostra osobno to ja to mojego wniosku musze dodać jej zdjęcie i ona moje?
Joanna30 Napisano 20 Września 2011 Zgłoś Napisano 20 Września 2011 A skąd ten pomysł? Ty wypełniasz na siebie, tak? I ona na siebie, tak? To dlaczego mielibyście dodawać zdjęcia rodzeństwa?
sly6 Napisano 20 Września 2011 Autor Zgłoś Napisano 20 Września 2011 tomy a gdzies o tym czytal ze takie cos sie robi? masz juz odpowiedz od Joanny
Rob... Napisano 20 Września 2011 Zgłoś Napisano 20 Września 2011 Sporo osob pytalo o wymiary zdjec, zdjecie paszportowe o ile dobrze wyczytalem jest takie samo,prosze mnie poprawic jesli sie myle,czy zdjecie twarzy i czesc ponizej ramion ? podanie mozna skladac w przyszlym miesiacu, czy mozna je juz wypelnic i sprawdzic czy prawidlowo zostalo wypelnione ? dziekuje
sly6 Napisano 20 Września 2011 Autor Zgłoś Napisano 20 Września 2011 zdjecie ja mam w paszporcie i nie jest takie samo -poniewaz mam wazny paszport jeszcze 2 lata jak byly stare zasady..jesli wejdziesz na instrukcje to zobaczysz jakie ma miec to zdjecie wymiary..moze ma wymiary nowego zdjecia paszportowego a moze nie ktos tutaj dal taki link http://travel.state....G_cropper.html# a jesli chcesz sprawdzic na stronie loterii to bedzie to mozliwe dopiero od 4 pazdziernika..to samo formularz zgloszeniowy bedziesz miec 1 miesiac aby wyslac zgloszenie a nie 1 dzien
pacio177 Napisano 20 Września 2011 Zgłoś Napisano 20 Września 2011 zdjecie do GC jest takie samo jak do wizy
marcing14 Napisano 21 Września 2011 Zgłoś Napisano 21 Września 2011 Jeśli wylosowałbym zieloną kartę to czy muszę ją wykorzystać w określonym terminie? Mogę wylecieć do USA np. po roku?
Joanna30 Napisano 21 Września 2011 Zgłoś Napisano 21 Września 2011 Jeśli wylosowałbym zieloną kartę to czy muszę ją wykorzystać w określonym terminie? Mogę wylecieć do USA np. po roku? Na wylot masz 180 dni (od momentu otrzymania wizy imigracyjnej). Na to pytanie była już odpowiedź. Przynajmniej ze dwa razy. Szkoda, że nie chciało Ci się nawet przejrzeć wątku
madonna Napisano 21 Września 2011 Zgłoś Napisano 21 Września 2011 Wiem, że pojawiło się już to pytanie ale nikt do tej pory nie odpowiedział, a mianowicie interesuje mnie czy robiąc zdjęcie u fotografa można poprosić o mały retusz czy zdjęcie do loterii powinno być bez?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.