Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

no własnie... i pewnie wiele osoób bedzie takich którzy biora udział w loterii tylko dlatego ze sa maniakami wszelkiego rodzaju loterii lub uwazaja ze moze GC im sie przyda za X lat ,i tym co sie poszczesci , zabierą tym samym miejsce innym chetnym do wyjazdu zas sami dowiedza sie o zasadach użytkowania GC dopiero gdy ją stracą

• Odpowiedzi 1,2 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

byly tutaj juz takie osoby co oddaly GC z loterii ale kazdy ma swoj powod dlaczego wtedy wyslal zgloszenie oraz dlaczego oddal..

ale nalezy juz teraz dobrze to przemyslec ze GC to nie wiza turystyczna ..

Napisano

Witam. Mam takie pytanie dotyczące loterii wizowej, ktora rozpoczyna sie 4 października. Mianowicie, jeśli jestem panną i wylosuje te wize dajmy na to w maju to jeśli wyjde za maz w czerwcu to czy moj maz nabedzie prawa do starania sie o taką wize czy nie bedzie miał prawa? bardzo prosze o odpowiedz.

Napisano

Aleksandra juz takie pytanie w tym temacie padalo oraz odpowiedzi

ale tak na szybko

jesli dostaniesz papiery do wypelnienia z USA to mozesz wtedy umiescic dane swojego meza i jesli Was zaprosza na rozmowe to razem wizy otrzymacie.

ale na co nalezy uwazac to ,odeslanie papierow nalezy zrobic szybko,do tego jest nowe prawo paszportowe a przy zmiane nazwiska Twojego bedziesz miec jakis czas aby wymienic paszport ..

Napisano

Witam. Mam takie pytanie dotyczące loterii wizowej, ktora rozpoczyna sie 4 października. Mianowicie, jeśli jestem panną i wylosuje te wize dajmy na to w maju to jeśli wyjde za maz w czerwcu to czy moj maz nabedzie prawa do starania sie o taką wize czy nie bedzie miał prawa? bardzo prosze o odpowiedz.

Oczywiście ,że Twój mąż dostanie wizę.Ważne aby związek małżeński został zawarty przed wypełnieniem i wysłaniem dokumentów o wizę które otrzymasz po wylosowaniu GC. A więc po wylosowaniu -szybki ślub.

Napisano

CZy szerokość zdjęcia i wysokość zdjęcia maja być sobie równe? tzn. (szer. 51mm, wys. 51mm) ?Mam zdjęcie zrobione w rozdzielczości 600pix-600pix (szer.x wys.) Ale jak przymierzyć do zdjęcia linijke to widać wyraźnie, że szerokość jest mniejsza od wysokośći o 8 milimetrów. Czy wystarczy że zgadzają się pixele (600x600) a nie ma znaczenie, że szeokość faktyczna zdjęcia jest 45mm x wysokość 53mm?

Napisano

a jak to jest z kontem bankowym? powiedzmy że ktoś wylosował GC sprzedał wszystko co miał i co dalej? jedzie do stanów, zakłada tam konto w jakimś banku co dalej? czy też w polsce powinien założyć konto dolarowe i jak dalej , jak kupić samochód czy dom? napiszcie jak to jest bo nie bardzo rozumiem :)

Napisano

Ewa tutaj mozesz pisac w sprawie loterii..

a to zalezy ile tej kasy moze byc bo najlepiej jest zalozyc konto w Polsce i potem zrobic przelew

bo jadac z gotowka duzaa tyle km roznie moze byc..

dom moze kupic prawie kazdy-ten legalny czy tez nielegalny ale teraz znasz sie na domach aby nie kupic domu do remontu?tez zalezy gdzie chcesz kupic bo sa okolice ze tanio Cie wyjdzie taki dom ale nie wiem czy tam bedziesz chciala mieszkac..a teraz chcesz kupic za gotowke-czy na kredyt?

Co do samochodu to mozesz kupic z ogloszenia,wystawiaja ludzie tez na aukcjach ale musisz uwazac aby nie robil samochod 4 sladow bo moze byc z zewnatrz ok a moze miec taki problem.

mozesz duzo o tym poczytac na forum jak kto z kredytem ,historia kredytowa na dom-samochod.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...