sly6 Napisano 13 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 13 Października 2011 wojtkow jesli bys mial prawo jazdy plus miedzynarodowe ze soba a lecisz na staly pobyt wtedy takie miedzynarodowe nie jest wazne-chyba ze sie jest jako turysta w USA co do prawa jazdy z innego kraju jak masz GC to bys musial zobaczyc jak przepisy mowia ale czym predzej wyrobisz sobie prawo jazdy danego stanu tym lepiej dla Ciebie..
dareknow0 Napisano 13 Października 2011 Zgłoś Napisano 13 Października 2011 Stali rezydenci (posiadacze GC) i Obywatele USA aby prowadzić samochód w Stanach muszą posiadać amerykańskie prawo jazdy.Każdy kto wjeżdża do USA z wizą imigracyjną jest stałym rezydentem i inne prawo jazdy niż amerykańskie może sobie ( bez urazy) wrzucić do kosza. Co innego jeśli wjeżdża się na wizę turystyczną to wówczas w okresie ważnej wizy ( podkreślam wizy ) a nie promesy wizowej może sobie np.wypożyczyć samochód i jeździć bez obaw.
wpr Napisano 13 Października 2011 Zgłoś Napisano 13 Października 2011 At least one data validation error occurred on this page. Please scroll down to see the specific error messages. mam pytanie jak cos takiego mi wyskoczyło po wysłaniu aplikacji tzn ze juz drugi raz nie moge wypełnic ??
Jim Beam Napisano 13 Października 2011 Zgłoś Napisano 13 Października 2011 At least one data validation error occurred on this page. Please scroll down to see the specific error messages.
sly6 Napisano 13 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 13 Października 2011 wpr tak wiec co tam pisze na dole jak masz napisane i co skopiowal Jim Bean?
Irvin Napisano 14 Października 2011 Zgłoś Napisano 14 Października 2011 At least one data validation error occurred on this page. Please scroll down to see the specific error messages. mam pytanie jak cos takiego mi wyskoczyło po wysłaniu aplikacji tzn ze juz drugi raz nie moge wypełnic ?? na dole masz opis błędu (np użycie polskich czcionek, wpisanie dwa razy Poland (raz w rubryce kraj urodzenia drugi raz w rubryce kraju w którym się urodziłes a który nie może brac udziału w loterii - np Chrome ma taki brzydki zwyczaj "pomagania") Wniosek wypełniasz do upadłego - dopiero wyświetlenie strony z potwierdzeniem i kodem veryfikacyjnym 2013XXXXXXXXX stanowi o wysłaniu wniosku.
marko80 Napisano 14 Października 2011 Zgłoś Napisano 14 Października 2011 A mi się udało za pierwszym razem i wyświetliła mi się strona z kodem weryfikacyjnym 2013XXXXXXX. Rozumiem, że wyświetlenie takiej strony jest równoznaczne z poprawnie wypełnionym wnioskiem i przyjęciem tego wniosku do losowania? Logowanie będzie możliwe po 1 maja 2012?
Joanna30 Napisano 14 Października 2011 Zgłoś Napisano 14 Października 2011 Na oba twoje pytania odpowiedź jest : TAK
alexandra_carerra Napisano 14 Października 2011 Zgłoś Napisano 14 Października 2011 hej, mam pytanie do tych osób, które już wypełniły wniosek. W instrukcji jest mowa o jakiś dwóch częściach tego formularza, jednak moim zdaniem wypełniłam tylko jedną część - pytania ogólne, ostatnie pytania dotyczyły edukacji i ilości dzieci następnie kliknęłam submit i przekierowało mnie do tych okienek weryfikacji hasła, po czym dostałam potwierdzenie wysłania formularza + confirmation #. Tak więc gdzie się podziała druga część? Wniosek dotyczył tylko mnie, nie mam ani dzieci, ani męża. z tego co mi odesłano wynika, że wniosek został złożony i wszystko jest ok, ale zastanawia mnie ta druga część. z góry dzięki za odpowiedź.
marko80 Napisano 14 Października 2011 Zgłoś Napisano 14 Października 2011 To chyba nie masz czym się martwić, skoro odesłano Ci wiadomość, że wniosek został złożony, zostałes zarejestrowany do loterii i tyle. Ja wysyłałem wczoraj i u mnie też pomyślnie wniosek zarejestrowano. I szczerze Ci powiem, że nie przypominam sobie, żebym wypełniał coś na temat żony i dzieci, być może dlatego, że ich nie mam i nie zwróciłem na to uwagi, czy coś na ten temat we wniosku było czy nie, ale skoro mnie zarejestrowano do loterii to wszystko jest OK, podobnie jak w Twoim przypadku, zostałes zarejstrowany dostałes potwierdzenie i numer ewidencyjny 2013XXXX to nie masz się czym martwić.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.