sly6 Napisano 16 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 16 Października 2011 sa pewne sprawy istotne paciu jak karalnosc,stan zdrowia lub tez pobyt nielegalny i zakaz wjazdu na teren USA..
pacio177 Napisano 16 Października 2011 Zgłoś Napisano 16 Października 2011 no ale wychodze z załozenia ze warunkiem dla wiekszosci niewinnych obywateli jest warunek zawodu lub sredniego wykształcenia
peter24 Napisano 16 Października 2011 Zgłoś Napisano 16 Października 2011 Witam To jak jest z tym inżynierem? Co mam zaznaczyć jeśli mam tytuł inżyniera ? I bardzo bym prosił o pomoc w pkt 8 8. Mailing Address 8a. In Care Of (optional) Co mam wpisać?
sly6 Napisano 16 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 16 Października 2011 peter a zapoznales sie z tym tematem dobrze?tutaj masz to wyjasnione co do adresu oraz inzyniera-jak nie masz magistra.. tzn ze masz stopień lub tytuł uniwersytecki
peter24 Napisano 16 Października 2011 Zgłoś Napisano 16 Października 2011 Czyli jak mam inżyniera to : High School degree ??????????
peter24 Napisano 16 Października 2011 Zgłoś Napisano 16 Października 2011 peter a zapoznales sie z tym tematem dobrze?tutaj masz to wyjasnione co do adresu oraz inzyniera-jak nie masz magistra.. tzn ze masz stopień lub tytuł uniwersytecki Ups ale sie zakręciłem. sly6 Dzięki.
jenu Napisano 17 Października 2011 Zgłoś Napisano 17 Października 2011 Witam Które liczby w numerze otrzymanym po wypełnieniu zgłoszenia mówią o numerze zgloszonej osoby ? 2013xxxxxxxxx Rozumiem ze 2013 to rok:)
kzielu Napisano 17 Października 2011 Zgłoś Napisano 17 Października 2011 Przecież to całkowicie bez znaczenia...
sly6 Napisano 17 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 17 Października 2011 jenu a ten numer to po co Ci potrzebny? 2013 to rok..
jaceklub Napisano 17 Października 2011 Zgłoś Napisano 17 Października 2011 Witam Wszyscy tutaj piszemy o GC ale ja właśnie przeczytałem artykuł w TVN24 pod znaczącym tytułem "Takiego bezrobocia jeszcze nie było" (USA), oto króciutki wstęp do dalszej lektury: "Bezrobotnych ponad dziesięć razy więcej niż liczy US Army. Co gorsza, nawet gdy gospodarka przyspieszy, wysokie bezrobocie w USA pozostanie, bo ma charakter strukturalny - pisze "Wall Street Journal". Prognozy ekonomistów są mroczne." Ciekawi mnie to jak jest w USA z pracą, powiedzmy z zajęciami nie do końca lubianymi. Czy należy się liczyć z totalnym brakiem pracy lub pracą na czarno? cały artykuł: http://www.tvn24.pl/...,wiadomosc.html" Oczywiście możliwe że rzeczywistość jest całkiem inna niż piszą to żurnaliści lubiący straszyć, a praca jest tylko trzeba się po nią schylić. Co o tym myślicie?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.