sly6 Napisano 18 Października 2011 Zgłoś Napisano 18 Października 2011 fredy zapoznaj sie z tym tematem co do ds 160,jakie sa pytania http://forum.usa.info.pl/topic/16284-jak-wypelnic-ds-160/
fredy Napisano 18 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 18 Października 2011 Dobra w piątek napewno wszystko przeczytam bo teraz jestem w work i korzystam z telefonu a jest coś takiego jak podpis ? bo na mój rozum to wypełniamy wniosek i jak go wypelnie to mam go przeslac do ambasady czy jak ? I niby jak coś takiego podpisać jak nie mam elektronicznego podpisu . Jeżeli odpowiedź na moje pytanie jest w tym linki wyżej to sorki
sly6 Napisano 18 Października 2011 Zgłoś Napisano 18 Października 2011 a no jest w linku wyzej do tego dokladnie jest to tez wyjasnione na stronie Ambasady USA jak z wysylaniem,podpisem itd wiec moze jak zaczniesz zadawac pytania zapoznaj sie z linkiem wyzej oraz strona Ambasady USA...
fredy Napisano 19 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 19 Października 2011 Okej to narazie dziękuję a jak się zapoznan ze wszystkim to wtedy spytam jak będę miał jakieś poważniejsze pytanie :-)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.