sikorkaxx Napisano 21 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 21 Października 2011 poluje na GC bo sie spotykam z "tubylcami"...lol, wiedzialam ze od razu mni sie o to sie posadzi..no nic nie mam ci tego za zle.
sly6 Napisano 21 Października 2011 Zgłoś Napisano 21 Października 2011 sikorkaxx to jakim zyciem zyjesz to Twoja sprawa i jak piszesz kazdy ma prawo do swoich racji i tego jak widzi ,swojego zdania.. I teraz moze i 3-4 Albanczyka spotkasz i bedzie ok ale inna dziewczyna spotka kogos innego i co wtedy bedzie?a no ze masz tyle szczescia a moze cos jeszcze innego ..I tak samo masz z innymi narodowsciami ,,osobami roznych religii.. czy cos jest zlego w polowaniu na GC jak tutaj padlo? i jest i nie ma moze napisze co jest zlego--jesli dany partner nie wie ze chodzi tylko o GC a nie o zadna milosc to moze sie okazac tak ze potem zacznie mowic komu popadnie ze mial taka dziewczyne i tak jego zrobila -chyba ze potem pojawi sie milosc a wtedy udowodnic przed taka osoba ze teraz ma doczynienie z inna osoba jest bardzo trudno.. To samo sie tyczy mezczyzn co tak robia z kobietami-dziewczynami jesli ktos chce sama GC to niech powie i bedzie po tzw klopocie.. ps sa takie przypadki ze dziewczyna-chlopak slyszac ze ktos ma wize turystyczna mowi ze Ty chcesz slub na papiery i nic wiecej i teraz skad o tym wie?a no z roznych opowiesci..
sikorkaxx Napisano 21 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 21 Października 2011 sikorkaxx to jakim zyciem zyjesz to Twoja sprawa i jak piszesz kazdy ma prawo do swoich racji i tego jak widzi ,swojego zdania.. I teraz moze i 3-4 Albanczyka spotkasz i bedzie ok ale inna dziewczyna spotka kogos innego i co wtedy bedzie?a no ze masz tyle szczescia a moze cos jeszcze innego ..I tak samo masz z innymi narodowsciami ,,osobami roznych religii.. oczywiscie zgadzam sie w 100 %, wszystko zalezy od czlowieka co nie?
kzielu Napisano 21 Października 2011 Zgłoś Napisano 21 Października 2011 poluje na GC bo sie spotykam z "tubylcami"...lol, wiedzialam ze od razu mni sie o to sie posadzi..no nic nie mam ci tego za zle. Nie, nie tylko dlatego - wziąłem pod uwagę całokształ Twojej twórczości na forum... A powodzenia to Ci życzę na serio...
sikorkaxx Napisano 21 Października 2011 Autor Zgłoś Napisano 21 Października 2011 Nie, nie tylko dlatego - wziąłem pod uwagę całokształ Twojej twórczości na forum... A powodzenia to Ci życzę na serio... nie no rozumiem, wkoncu zalozylam temat o ewentualnym "pozostaniem tu". no ale od pewnego czasu mnie to zastanawialo jak to naprawde jest, wgl ta cala ameryka mnie fascynuje a i moze ten temat tez sie komus przyda kiedys. Mi sie tu podoba, dlatego rozwazam podjecie studiow tu ( niestety dopiero w nastepnym roku ze wzgledu na fundusze . No a potem niestety trzeba wracac, ale zawsze mozna na turystycznie wrocic
FUGAZI Napisano 21 Października 2011 Zgłoś Napisano 21 Października 2011 Sprawdz w slowniku znaczenie slowa "specyficznie". To zupelnie co innego niz "sceptycznie". Potem sie wymadrzaj.
makdonald Napisano 22 Października 2011 Zgłoś Napisano 22 Października 2011 Co do tych albanow to ja zawszez myslalam ( bleeeee nieee ) i powiem ze bardzo sie rozczarowalam jak uslyszalam jakiej narodowosci byl ten chlopak.( zawsze sie pytam amerykanow o korzenie z ciekawosci , mialam nadzieje ze to moze byc italiano ! ( eejj ale prosze mnie tu nie krytykowac ) i wgl bylam specyficznie nastawiona. Moze sikorkaXX byla specyficznie sceptyczna ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.