Skocz do zawartości

Oczekiwanie Na Ap Po Złożeniu Pakietu Aos

Aleksandra82

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

O, przepraszam, byłam przekonana, że właśnie AP nazywamy białym paszportem...

AP zdaje się że jest tak nazywane - nie mam pojęcia dlaczego zresztą - bezsensowna nazwa...

Anyway - sly ma rację - nawet jak masz ap i cokolwiek na sumieniu w kwestii imigracji to można nie wjechać spowrotem...

Napisano

Zauważyłam, że prawnicy udzielają różnych rad nie zawsze dobrych, mój popełnił błędy nawet przy wypełnianiu formularzy co wyszło podczas interview (na całe szczęście mieliśmy rewelacyjnego urzędnika- zadał nam tylko jedno pytanie a błędy sam poprawił). Mówię tylko co słyszałam. Ale o możliwość do podróżowania nie powinnaś się martwić bo z tego co słyszałam niektórzy otrzymują kartę nawet 2 tygodnie od biometric - do 2 miesięcy więc do stycznia powinnaś zdążyć.

Napisano

sa tacy ze dostaja GC razem z pozwoleniem na prace ;)..tak bylo szybko bo pozwolenie moze przyjsc po 90 dniach od dostarczenia papierow

byl juz tutaj taki przypadek i nie wiadomo co z tym pozwoleniem zrobic :D

Napisano

W takim razie moi drodzy sobie życzę równie szybkiego załatwienia spraw, dziś przyszło wezwanie na odciski, więc nie będzie tragicznie o ile w międzyczasie nie uciekniemy do Californi...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...