lukas85 Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 Witam chciałbym polecieć do USA i jaką wizę mam wybrać? Wiem , że moja babcia , która już umarła miało obywatelstwo Amerykańskie. Pomożecie?
sly6 Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 chcesz leciec zobaczyc USA jako turysta? jako turysta to masz wize turystyczna od tego i o taka wize nalezy sie starac..
sly6 Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 A Twoi rodzice maja obywatelstwo,zielone karty czy tez babcia miala obywatelstwo ..
sly6 Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 no to pozostaje loteria wizowa. tylko czy Ty sie kwalifikujesz to inna sprawa zapoznaj sie w dziale zielona karta z tematami o tym...masz je przyczepione wiec latwo znajdziesz
kzielu Posted November 1, 2011 Report Posted November 1, 2011 Masz do wyboru turystyczną albo turystyczną...
equaitable Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 Ja mam prośbę do wszystkich tych którzy zadają pytania na forum... Czy możecie formułować swoje pytania w zrozumiały i zwięzły sposób ,żeby zawierały wszystkie potrzebne informacje? Bo pytań w stylu "Jaką wizę mam wybrać" , "Czy w LA jest bezpiecznie" , "Ile kosztuje czynsz w NYC" jest dużo i nic poza tym. Później się wszyscy dopytują i temat się "rozłazi". Naprawdę formułujcie pytania w zwięzły i zrozumiały sposób , żeby wszystkim było dobrze
emigum Posted November 2, 2011 Report Posted November 2, 2011 A jeżeli jego babcia by żyła? Byłaby jakaś pokrętna możliwość, żeby miał on lub jego matka z tego jakieś korzyści?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.