Berkov Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Witam, A wiec, podczas skladania aplikacji nie mialem akurat dostepu do dobrego lacza internetowego i po wypelnieniu calego formularza i kliknieciu przycisku "confirm" nie otrzymalem numeru potwierdzajacego, zamiast strony z Confirmation Number pokazalo sie biale okienko a przegladarka wciaz starala sie ladowac strone. Po kilkunastu minutach nic sie nie pokazalo... I teraz nie wiem czy moja aplikacja zostala przeslana do serverow Department of State czy po prostu nie zostala zlozona wogole i czy powinienem przeslac ja jeszcze raz? (niestety podwojne zlozenie aplikacji powoduje automatyczna dyskwalifikacje). Prosze o pomoc!! Pozdrawiam! Berkov
sly6 Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 a wysylales kiedy to zgloszenie?jak teraz to sie wcale nie dziwie ze tak Ci wyszlo poniewaz jak juz pisal darek czym blizej konca tym gorzej bedzie wyslac zgloszenie i takie cos bedzie sie dziac ze strona-beda serwery przeladowane wiec wyslij to jeszcze raz ..az otrzymasz numer do tego to lacze jak sam pisales nie bylo dobre.. tak bylo i kiedys ze czym blizej konca tym gorzej bylo wyslac zgloszenie
rynr Posted November 4, 2011 Report Posted November 4, 2011 Tak, czy inaczej nie masz tego numeru, więc nawet jeśli wyślesz drugie zgłoszenie i ewentualnie mogliby Cie zdyskwalifikować gdyby te pierwsze rzeczywiście doszło, to nie masz nic do stracenia.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.