Skocz do zawartości

Wiza Emigracyjna A Zobowiązania Finansowe W Polsce

marysia1971

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Ale tzn czy mi wizy niecofneli czy chodzi o to ze termin rozpatrywania wiz sie cofnoł?Obserwuje biuletyn od pazdiernika roku 2010 od tego pisma to ta kategoria była raczej rozpatrywana miesiac w miesiac teraz troche stneło w miejscu.

Napisano

marysia aby Ci to jakos wytlumaczyc to musisz zobaczyc temat np cofanie dat w biuletynie

tak naprawde to czas w biuletynie jest aby szacunkowy a nie taki jaki ma byc i moze byc tak ze Twoja data moze byc za miescia a ja cofaja o pol roku i nalezy nadal czekac..

tak bywa z tym biuletynem juz dobrych pare lat...a czy cos zmienia to nie wiadomo

nikt Ci wizy nie cofnal a aby daty sie cofnely ;)

zobacz ten artykul

http://www.dziennik.com/publicystyka/artykul/znikajace-zielone-karty

Napisano

Witam czekam na wizę emigracyjna dobijam juz do mety bo wszystkie dokumenty są juz zaakceptowane wiza ołacona.Prowadziłam działalność gospodarczą w chwili obecnej jest zawieszona .

przepraszam ze troche off topic ale czy twoja dzialalnosc gospodarcza nie miala przypadkiem postaci farmy dojnych, laciatych wiz ? B)

tak jak w tej "lokomotywie" tuwima ( "dojna krowa z hameryki")...

Napisano

przepraszam ze troche off topic ale czy twoja dzialalnosc gospodarcza nie miala przypadkiem postaci farmy dojnych, laciatych wiz ? B)

tak jak w tej "lokomotywie" tuwima ( "dojna krowa z hameryki")...

Jestes w błedzie. Czasem człowiek bardzo sie stara ale mu poprostu nie wyjdzie. :(

Napisano

Dziekuję bardzo za wytłumaczenie mi oco kaman z tym biuletynem wizowym.A długi to ja je teraz tez spłacam.Nie siedzę z założonymii rękami i nie czekam na wyjazd,tylko się zastanawiałam jak to będzie jak juz dostane wizę czy mnie z tymi długami puszcza.

Strasznie długo czeka się na wizę Myślałam ,ze mój syn zacznie już studia w USA,kończy w roku 2012 szkołę średnią.Mógłby on sam polecieć do USA i tam czekać.Tylko czy dadzą mu wizę studencką jak czekamy na imigracyjną?

Napisano

moze Twoj syn starac sie o kazdy rodzaj wizy ale czy dostanie np studencka to nie wiadomo

ma moze kase na takie cos?lub kogos kto bedzie sponsorowac taka nauke

wiesz ile sie placi za nauke jak masz GC a jak jest nie masz a masz taka wize..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...