skalima Napisano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Napisano 15 Listopada 2011 Ok, dzieki za porady, wiec jak myslicie, ile powinnam poczekac od rozwodu na wziecie slubu? Moze i wypelnienie papierow przez agencje to jest wyrzucenie pieniedzy w bloto, bo moze sama czy z czyjac pomoca wypelnilabym te papiery, ale kompletnie nie znam sie na tym i jest to nabyt wazna sprawa dla mnie zeby tak ryzykowac, wiem, ze agencja na co dzien sie tym zajmuje wiec wiedza o o co chodzi i juz mi powiedzieli jak moze byc itd. Jednakze jestem dobrej mysli, poczekam ile bedzie trzeba, mysle ze do konca roku dostane rozwod, wiec moze walentynki byly by dobrym pretekstem to "spontanicznego romantycznego slubu".
sly6 Napisano 15 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2011 sa osoby ze biora slub zaraz po rozwodzie a sa takie ze czekaja tak naprawde to zalezy co teraz mozesz pokazac ,jakies zdjecia,ze razem mieszkacie,macie cos wspolnego oraz na rozmowie ma widac ze sie kochacie i bedziecie razem
kzielu Napisano 15 Listopada 2011 Zgłoś Napisano 15 Listopada 2011 Ok, dzieki za porady, wiec jak myslicie, ile powinnam poczekac od rozwodu na wziecie slubu? Moze i wypelnienie papierow przez agencje to jest wyrzucenie pieniedzy w bloto, bo moze sama czy z czyjac pomoca wypelnilabym te papiery, ale kompletnie nie znam sie na tym i jest to nabyt wazna sprawa dla mnie zeby tak ryzykowac, wiem, ze agencja na co dzien sie tym zajmuje wiec wiedza o o co chodzi i juz mi powiedzieli jak moze byc itd. Jednakze jestem dobrej mysli, poczekam ile bedzie trzeba, mysle ze do konca roku dostane rozwod, wiec moze walentynki byly by dobrym pretekstem to "spontanicznego romantycznego slubu". Nie ma reguły na odległość po rozwodzie - niemniej jednak z historii jasno wynika że budzi to zainteresowanie ludzi w USCIS. Btw - ja w Cinci dostałem termin interview po 2 miesiącach od wysłania dokumentów - mniej więcej tak jak kolega wyżej w Cleveland.
skalima Napisano 15 Listopada 2011 Autor Zgłoś Napisano 15 Listopada 2011 Dziekuje koledzy, mimo wszystko, podniosly mnie te informacje na duchu.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.