kzielu Napisano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2011 z tym nie bedzie problemu, maz nie wie jeszcze o moich planach Ja tylko radzę nie przeceniać sytuacji - mąż Cie w tej chwili może wykopać z kraju bez dziecka (bo jest obywatelem) i nie będziesz miała absolutnie żadnej możliwości powrotu. W dodatku w USCIS naprawdę ludzie mają głowę na karku - poczytaj jaką dokumentację trzeba dostarczyć starając się o zieloną kartę na podstawie małżeństwa - sam marriage certificate nie wystarczy...
krowa12 Napisano 12 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2011 ja mam juz wszystkie dokumenty i wiem jak to wyglada, moj maz nie zrobi nic przeciwko mnie, a ten rozwod to tylko w mojej glowie, chce wiedziec jakie mam prawa w razie czego
sly6 Napisano 12 Grudnia 2011 Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2011 krowa12 tylko ze nie znajac sie na prawie mozesz duzo nie zrobic bo jak do tego sie zabierzesz?ze ktos kiedys pil ale teraz nie pije i co teraz? nawet w Polsce Ojcowie maja wieksze prawa niz to bylo kiedys...
krowa12 Napisano 12 Grudnia 2011 Autor Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2011 sprobuje sie z nim jakos dogadac...no ale narazie nie planuje rozwodu. dzieki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.