sly6 Napisano 29 Marca 2012 Zgłoś Napisano 29 Marca 2012 to do 21 czerwca moga tez sie zmienic przepisy mozesz popytac sie ludzi na tej stronie http://www.pasazer.com/
mathew75 Napisano 29 Marca 2012 Zgłoś Napisano 29 Marca 2012 Z Warszawy lecisz do Francji, a nie do USA. Nie możesz kupić nic po cenach "poza unie". Na PTV w economy, lepiej się nie nastawiaj, choć możesz trafić na samolot po retroficie i będą zamontowane. Często puszczają je na trasy poza USA. Poza tym, linie amerykańskie, lubią kasować za korzystanie z PTV, choć do tej pory, nie robili tego nigdy na lotach międzykontynentalnych.
kzielu Napisano 29 Marca 2012 Zgłoś Napisano 29 Marca 2012 A orientuje sie ktos czy samolot BOEING 767-300 linii DELTA ma na wyposazeniu monitorki przy siedzeniach?? Ponieważ leca z nami dzieci więc juz ich nastawiłam ze takowe będa więc nie będą sie nudzic a cos doczytałam opinie ze nie ma w tych samolotach ?? Czy to mozliwe zeby na taki długi lot dali "okrojony" samolot ? Na 99% nie bedzie mial - latalem nimi wielokrotnie i nie maja, w dodatku maja malo miejsca w schowkach. To jest mozliwe, wiekszosc floty Delty na -300ER nie ma PTV i miec nie bedzie. Tych z PTV wlasnie czesto nie puszczaja na trasy do Europy. Ja napisal kolega wyzej, z WAW lecisz do Francji - nawet nie przechodzi odprawy paszportowej w Warszawie. Na Okecie nie ma co dzwonic - w ogole nie wyjdziesz poza strefe Schengen. Dzięki za porady, moze na przyszłosc skorzystam z tej strony, jakos na nią wczesniej nie trafiłam. Aczkolwiek teraz mamy juz bilety kupione wiec tylko odliczać do wyjazdu. W miedzyczasie AF zdazył nam zmienic godzine odlotu z FRANCJI wiec juz mamy wiecej czasu na przesiadke wiec teraz powinnismy zdazyc bez problemu:) Mam nadzieje że wszystko odbedzie się ok, choc widze że niby znana linia z tradycjami a nie cieszy sie najlepszą opinią wsród forumowiczów. Linie - obydwie AF i Delta sa bardzo w porzadku. Lotnisko CDG w porzadku nie jest - syf i malaria, calkowita dezorganizacja i wszyscy wszystko maja w dupie. W dodatku Delta nie czeka na pasazerow tylko odlatuje o czasie (co w sumie jest super - jak sie zdazylo na samolot).
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.