Paulina_89 Posted January 1, 2012 Report Posted January 1, 2012 Witajcie w Nowym Roku 2012 Pewnie wielu z nas ma w stosunku do tego roku jakieś oczekiwania, plany, postanowienia czy nadzieje, dlatego uznałam, że taki topic może posłużyć nam za mały notatniczek, a na koniec roku (bo ja nie wierzę w żadne końce świata przepowiadane przez proroków i innych ) będziemy mogli odnieść się do tego tematu i sprawdzić jak dużo udało nam się zrealizować, a co trzeba będzie przełożyć na rok następny Jako, że pierwsza podjęłam temat, to przyznam się do swoich planów, postanowień i oczekiwań: 1. Przeprowadzka do USA 2. Znalezienie pracy, nie koniecznie w zawodzie 3. Wolontariat w ZOO, a jeśli nie w ZOO, to może w schronisku czy jakimś animal rescue team 4. Kontynuacja nauki hiszpańskiego (polecacie jakieś kursy multimedialne?) 5. Kontynuacja nauki na uniwerku (online, part-time, full-time, jeśli będzie trzeba to zrezygnuję z innych zajęć, aby móc się dalej uczyć) 6. Mam nadzieję też, że w końcu się zmobilizuję do tego, żeby REGULARNIE odwiedzać siłownię 7. Zapisać się na kurs wizażu (bo lubię ) 8. Ziwedzić to, co zaplanowałam na luty 2012 w Bostonie 9. Bardziej przykładać się do planowania i zapisywania różnych przydatnych rzeczy (bo potem na wycieczkach budzę się bez ładowarki do GPSa ) 10. Odnowić kontakty ze znajomymi, które przez ostatni rok się trochę rozluźniły ... (jak mi coś wpadnie do głowy to dopiszę) Kolejność przypadkowa.
sly6 Posted January 1, 2012 Report Posted January 1, 2012 zycze powodzenia z tymi znajomymi koniec swiata?od tego nalezy zaczac ktory mamy rok,,bo w rmf fm raz byla audycja ze moze byc juz 2018 a wiec dawno bylo juz 2012-12-12
Paulina_89 Posted January 1, 2012 Author Report Posted January 1, 2012 zycze powodzenia z tymi znajomymi koniec swiata?od tego nalezy zaczac ktory mamy rok,,bo w rmf fm raz byla audycja ze moze byc juz 2018 a wiec dawno bylo juz 2012-12-12 Tych przepowiadanych końców świata już trochę było i pewnie będzie, jak dotąd wszystkie przeżyliśmy
sly6 Posted January 1, 2012 Report Posted January 1, 2012 i pewnie przezyjemy kolejne dzis w kalendarzu mam takie cos,,zyj tak aby ktos na Ciebie czekal
ilya_ Posted January 1, 2012 Report Posted January 1, 2012 6. Mam nadzieję też, że w końcu się zmobilizuję do tego, żeby REGULARNIE odwiedzać siłownię oo, to lubię 8. Ziwedzić to, co zaplanowałam na luty 2012 w Bostonie a ja w ny wiecej nie postanawiam bo to i tak tylko o kant d...
Paulina_89 Posted January 1, 2012 Author Report Posted January 1, 2012 i pewnie przezyjemy kolejne dzis w kalendarzu mam takie cos,,zyj tak aby ktos na Ciebie czekal A to ładne, sklania do myslenia Ja, w swoim kalendarzu znalazłam przepis na szarlotkę, haha Czas zakupić nowy kalendarz i zacząć uzupełniać, bo pewnie o połowie spraw zapomnę oo, to lubię Też lubię, ale jak już na tej siłowni jestem, bo najtrudniej to ruszyć tyłek, ubrać się w dres i wyjść, kiedy w domu mam tyle absorbujących zajęć
ilya_ Posted January 1, 2012 Report Posted January 1, 2012 Też lubię, ale jak już na tej siłowni jestem, bo najtrudniej to ruszyć tyłek, ubrać się w dres i wyjść, kiedy w domu mam tyle absorbujących zajęć w tym roku wytrzymalem z silownia do kwietnia tzn w 2011.
Paulina_89 Posted January 5, 2012 Author Report Posted January 5, 2012 zycze powodzenia z tymi znajomymi Zaczęłam od znajomych i jak na razie jeden wielki epic fail.
sly6 Posted January 5, 2012 Report Posted January 5, 2012 tak bywa czasami ze znajomymi ,,chcialas dobrze a moze kiedys sie odezwa ?a jak nie to sie zyje dalej
Paulina_89 Posted January 5, 2012 Author Report Posted January 5, 2012 Wątpię Puścili mi ignora jak stąd na Hokkaido
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.