Skocz do zawartości

Ile Razy W Ciągu Roku Mogę Przekroczyć Granicę Usa Na Wizie Turystycznej?

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jak nawet dostaniesz wize to mozesz byc nie wpuszczona na teren USA ,,to nie tak ze jak ma sie wize to droga otwarta

czasami czegos nie ma w systemie w Ambasadzie a juz na granicy USA jest..

I teraz jak sklamiesz we wniosku to bedziesz mogla pozegnac z wiza przez jakis czas za klamstwo .

masz zakaz wjazdu na okres 10 lat

a jesli nawet teraz Ci sie uda wjechac to przy kolejnym wlocie mozesz byc zawrocona i nie bedzie ze masz wize-ze za 1 razem mnie wpuszczono,,teraz sie dopatrzyli

kiedys byl duzyy artykul o kobiecie ze tak sobie latala a potem wyszlo ze jednak nie powinna byc wpuszczona.

Napisano

W przyszłym tygodniu wybieram się do ambasady ponownie o wizę.

Czy mam szansę na wizę, następnie na wjazd do USA ?

Pozdrawiam.

Serio nie masz lepszych pomyslow na wydanie $140 ?

Napisano

jak nawet dostaniesz wize to mozesz byc nie wpuszczona na teren USA ,,to nie tak ze jak ma sie wize to droga otwarta

czasami czegos nie ma w systemie w Ambasadzie a juz na granicy USA jest..

I teraz jak sklamiesz we wniosku to bedziesz mogla pozegnac z wiza przez jakis czas za klamstwo .

masz zakaz wjazdu na okres 10 lat

a jesli nawet teraz Ci sie uda wjechac to przy kolejnym wlocie mozesz byc zawrocona i nie bedzie ze masz wize-ze za 1 razem mnie wpuszczono,,teraz sie dopatrzyli

kiedys byl duzyy artykul o kobiecie ze tak sobie latala a potem wyszlo ze jednak nie powinna byc wpuszczona.

Dziękuję za odpowiedź. Wiem jakie restrykcje na mnie nałożono za przesiedzenie wizy. Pytam raczej czy znacie osoby, którym mimo to udało się wjechać do USA ?

Dziękuję.

Napisano

PINIA a chcesz napisac prawde czy tez nie prawde we wniosku>?

jak znamy to co?sa osoby ze sie udaje a inne sa zawracane i teraz czy warto takie cos robic?\

no ale jesli czytalas o wiezieniu ,ze moga Cie wrocic to juz Twoja sprawa co zrobisz ze swoim zyciem .

kolejna sprawa to legalizacja pobytu w USA,zamierzasz takie cos robic moze?

Napisano

Owszem,w 2005 roku brat złozył petycje na sponsorowanie rodzinne dla mnie i mojej rodziny. We wniosku nie przyznałam się do przesiedzenia wizy.

Napisano

nie przyznalam sie,czy tez nie przyznam sie?

a nie lepiej poczekac na wize na pobyt staly,odczekac te 10 lat i wtedy isc-lecie?

i radze nie klamac bo i waiver nie pomoze za duzo jak Cie na klamstwie zlapia

Napisano

Owszem,w 2005 roku brat złozył petycje na sponsorowanie rodzinne dla mnie i mojej rodziny. We wniosku nie przyznałam się do przesiedzenia wizy.

To super inteligencja sie wykazalas bo Ci moga tejze wizy odmowic nawet jak juz Ci sie skonczy ten 10-letni ban - tylko i wylacznie ze we wniosku napisalas nieprawde i to w dodatku trywialnie latwa do wykrycia.

Napisano

Witam ponownie !

Dziękuję wszystkim, którzy zabrali głos w mojej sprawie. Okazuje się,ze czasem wystarczy swój problem ubrać w słowo pisane i wówczas staje się on wyraźniejszy. Trudno nie przyznać racji Wam wszystkim.

Kierując się emocjami ,czasem człowiek postępuje niewypowiedzianie głupio.

Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...