Skocz do zawartości

Przeprowadzka - Pytanie

jkb

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja sie mozna powiedziec ze przeprowadzalem - monitor (dosc porzadny - Nec PA271W) sprzedalem i kupulem tutaj brand new po cenie jaka dostalem w Polsce za uzywany, kompa wyslalem Polamerem (poza dyskami ktore wzialem ze soba), rower przewiozlem wczesniej jako bagaz jak przylecialem na wakacje. Reszte zostawilem, nie bylo sensu brac. Szczegolnie branie ze soba lozka to dosc (sorry) idiotyczny pomysl...

Witam, mam pytanie odnośnie przeprowadzki rowerów :rolleyes: Chcemy nasze rowery z mężem zabrać ze sobą do USA. Piszesz, że przewiozłeś je jako bagaż. Czy był to bagaż dodatkowy i czy rower był skręcony, czy rozłożony i spakowany w karton. Czy trzeba dodatkowa opłatę uiścić w Polsce lub w USA? Dodam tylko, że jedziemy na GC. Z góry dziękuje za pomoc.

Napisano

Rower byl w kartonie, rozlozony tak zeby sie do niego zmiescil - zdjete kola, odkrecone pedaly, mostek tez zdaje sue zdjalem z rury sterowej. Pojechal jako druga sztuka bagazu z tym ze mi przyslugiwala druga bezplatna sztuka bo mialem odpowiedni status frequent flyer. Poskladac tez go sam poskladalem bo skladam rowery od lat i wszystkie moje 3 sztuki obecnie sa custom made...

Zaplacic prawie na pewno bedziecie musieli - jezeli Wasze rowery to cos zwyklegi to lepiej spezedac i kupic tutaj - lepsze sa ;)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...