Paulina_89 Napisano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2012 ale to jest dluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuga historia heh Jak mnie natchnie to napisze
pyśka Napisano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2012 Ja "Zielona Karte" ogladalam kilka razy, za kazdym razem wzbudzala we mnie mnostwo refleksji np. czy Amerykanie tez jezdza wozkiem zakupowym do domu... @Paulina, zaciekawilas mnie. Czekam z niecierpliwoscia na Twoja historie:) P.S. Czyzbys rowniez reprezentowala rocznik '89?
Paulina_89 Napisano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2012 Tak, reprezentuje ten rocznik. Co do mojej historii, to musialabym sobie wszystko poukladac w glowie, zeby ja opowiedziec. Najlepiej mi sie to opowiada kiedy jestem gdzies w podrozy np. kiedy jade autobusem, pociagiem, lece samolotem... wtedy jest taki moment ze czlowiek moze w pelni skoncentrowac mysli i mowic mowic mowic bo przy okazji mija czas
makdonald Napisano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2012 no bo zawsze jak opowiadam o tym jak to sie stalo, ze jestem zona amerykanina, to ludzie maja lzy w oczach ... paulina, masz na mysli lzy szczescia ? napisz na pm - lubie ostatnio melodramaty Ja "Zielona Karte" ogladalam kilka razy, za kazdym razem wzbudzala we mnie mnostwo refleksji np. czy Amerykanie tez jezdza wozkiem zakupowym do domu... @Paulina, zaciekawilas mnie. Czekam z niecierpliwoscia na Twoja historie:) P.S. Czyzbys rowniez reprezentowala rocznik '89? moze tez jezdza wozkiem zakupowym do domu ale watpie czy w poprzek szesciopasmowej autostrady Tak, reprezentuje ten rocznik. Co do mojej historii, to musialabym sobie wszystko poukladac w glowie, zeby ja opowiedziec. Najlepiej mi sie to opowiada kiedy jestem gdzies w podrozy np. kiedy jade autobusem, pociagiem, lece samolotem... wtedy jest taki moment ze czlowiek moze w pelni skoncentrowac mysli i mowic mowic mowic bo przy okazji mija czas jestes rok mlodsza od mojej najmlodszej corki.... kiedy ja bylem w tym wieku to tez uwazalem, ze przeszedlem przez tyle, ze przez wiecej juz nie mozna ale zawsze mozna...
Shady Napisano 14 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2012 3 lata starsza odemnie a już ma męża amerykanina Mam nadzieje, ze w twoim wieku będę miał żone amerykanke A co do tego wózka, to oni jechali tym wózkiem do domu bo mu się dzwigać nie chciało takich ciężarów hahah A ja snuje reflekcje o życiu i o szczesliwych i smutnych chwilach wiesz gdzie? Pod prysznicem Czekam na Twoją historie, możesz napisać PM.
scrappy_coco Napisano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2012 jest jeszcze jeden serial o zielonej karcie, ''CHICAGO'' był emitowany na TVN 10 lat temu, jednak ciężko go wyczaić w sieci, szkoda bo chętnie bym obejrzał ...
makdonald Napisano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2012 A ja snuje reflekcje o życiu i o szczesliwych i smutnych chwilach wiesz gdzie? Pod prysznicem no to albo jeszcze mieszkasz z rodzicami,ktorzy placa rachunki za wode albo - jesli jestes juz "samodzielny"- rachunek za wode i scieki zawarty jest w czynszu
ilya_ Napisano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2012 mi wystarczylo 2 razy obejrzec i tyle.. raz na tvp2 a potem na tv polonia ty jako administrator tego forum powinienes miec zieloną karte w malym paluszku nakreci ktos film ze mna ? gwarantuje wzruszajaca historie moze wez napisz do tego rezysera z zielonej karty ver 1 niech zrobi jakas reaktywację.
makdonald Napisano 14 Stycznia 2012 Zgłoś Napisano 14 Stycznia 2012 A co do tego wózka, to oni jechali tym wózkiem do domu bo mu się dzwigać nie chciało takich ciężarów hahah ta scena "z wozkiem" stala sie kultowa i oczywiscie obrazuje zacofanie nas, Polakow - bez wzgledu na to gdzie mieszkamy
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.