sly6 Napisano 6 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2012 Mozna sie rozgladac :)szukac moze nawet taki temat na forum bedzie
Gość Piot3r Napisano 6 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2012 Mieszkalem kiedys na Greenpoint i chodzilem tam do szkoly. Ridgewood tez cos kojarze . Jesliby sie zebrala fajna ekipa na wyjazd to bardzo chetnie do niej dolacze. Yoshizaki, z tymi wakacjami to jeszcze nie wiem. Moglbym zostac i popracowac w sezonie zeby dorobic sobie ladnie, ale tez mozliwe ze nie zostane i wyjade szybciej. Powedzialem sobie ze to moj ostatni rok w Polsce i tego chce sie trzymac. Powoli juz mysle o rezygnacji z aktualnej pracy i sprzedazy auta. Nie chce z tym wszystkim zwlekac na ostatnie miesiace roku. Musze ogarnac te stronki co mi podaliscie, ale teraz jak na zlosc nie moge komputera wlaczyc...
asu Napisano 11 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2012 zycze ci aby twoj plan sie udal i zebys spelnil swoje marzenia !!! mam pytanie przyjedziesz do usa i co potem masz jakies wyksztalcenie, doswiadczenie w jakiejs pracy, jestes specjalista w jakiejs dziewdzinie? pozdrawiam!
Gość Piot3r Napisano 12 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2012 Dzięki asu . Wiem, że mi się uda i wierze w to. Inaczej bym się za to nie zabierał. Jeśli chodzi o wykształcenie, doświadczenie i specjalizacje... to jest bardzo kiepsko. Studia przerwałem więc jestem po ogólniaku. Doświadczenia tez żadnego nie mam bo miałem/mam aktualnie jedną pracę. Początek na pewno będzie trochę ciężki. Zawsze sobie daję radę i w USA też sobie dam . Pozdrawiam
Myszka1409 Napisano 14 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2012 Hej ja tez chce wyjechac na Floryde na stale tylko niestety nie mam z kim ;/ a samemu to raczej ciezko. Czy moze ktos napisac przy okazji jakie dokumenty trzeba miec, co z wiza i jak wyglada wyjazd od formalnej strony?? Pozdrawiam
gal Napisano 14 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2012 Jesli masz obywatelstwo kuby mozesz probowac dotrzec w skorupce orzecha przez zatoke meksykanska. Jesli uda ci sie stanac na terytorium USA przed policja imigracyjna masz staly pobyt.
Gość Piot3r Napisano 14 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2012 Myszka1409, jakbyś pozałatwiała wszelkie formalności i była gotowa do wyjazdu to daj znać . Ja również nie chce sam jechać...
sly6 Napisano 14 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2012 myszka zacznij od lektury forum ,,sa rozne dzialy.
vjarek Napisano 27 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2012 tzn co jest coraz to lepiej? Głownie z mentalnością, kulturą , integracją ze społeczeństwem amerykańskim.
sly6 Napisano 27 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 27 Lutego 2012 a co z reszta ?bo to ze sa z integrowani to chyba sa tez pomocni ?zyczliwi ?>
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.