TomekReal7 Napisano 23 Lutego 2012 Zgłoś Napisano 23 Lutego 2012 Witam! Mam zieloną kartę , ale latałem do USA raz w roku aby jej nie stracic. Raz przyczepil sie do mnie koles na lotnisku w bramce i powiedzial ze jesli chce tak dalej robić muszę mieć Biały Paszport, uprawniajacy mnie do przebywania poza granicami do 2 lat. Udało mi się go zdobyć, ale co w przypadku gdybym chciał przylecieć na wakacje na rok przed wygaśnięciem jego ważności, czy utracę go w ten sposób? Czy będe mógł jeszcze z niego skorzystać w przyszłym roku? Proszę o pomoc
daff532 Napisano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2013 TomekReal7 mógbłyś napisać jak wygląda procedura załatwienia Białego Paszportu ?
karina Napisano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2013 TomekReal7 mógbłyś napisać jak wygląda procedura załatwienia Białego Paszportu ? Ten temat byl pisany prawie 2 lata temu... teraz jest nieco inaczej z Bialymi Paszportami niz bylo dawniej.
daff532 Napisano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Napisano 10 Grudnia 2013 a masz może informacje na ten temat, jak wygląda procedura wyrobienia Białego Paszportu ? albo jest gdzieś na forum może taki temat ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.