jkb Napisano 5 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2016 Ja pisalem o swoim FOIA, nawet zalaczalem papiery, ktore do mnie przyslali Nic to nie kosztuje, ale jezeli dokumentow jest duzo, i bedziesz chciala, by Ci je wydrukowali, to moga Cie obciazyc kosztami za to. A no i jeszcze jedna dosc wazna sprawa - na moj FOIA response czekalem 2 lata ;-)
Joanna30 Napisano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 6 Kwietnia 2016 Czyli sugerujesz, że powinnam napisać już dziś, bo nim się zajmą moją sprawą, to i tak już będą mieli dane mojego pobytu, który się jeszcze nie odbył? Zwracałeś się do nich pisemnie, czy mailem? A i nie chciałabym, żeby mi to drukowali. Sama sobie mogę wydrukować. Przesyłają dokumenty w pdf, czy w jakimś innym formacie? Czy jest tylko opcja wydrukowania przez nich?
jkb Napisano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2016 Wypelnilem wniosek poprzez strone https://www.cbp.gov/site-policy-notices/foia. Mi przyslali fizycznie wydrukowany raport w kopercie. Zarejestruj sie i zobacz jakie tam opcje sa; ja szczerze nie pamietam juz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.