sly6 Napisano 27 Marca 2012 Zgłoś Napisano 27 Marca 2012 jak kupisz bilet teraz i nie dostaniesz wizy to co zrobisz z biletem?sa takie bilety nie da sie tego oddac a sa takie ze pobiera sie odpowiednia kase za to.Teraz musisz sie zapytac czy sie da taki bilet zwrocic i ile Cie takie cos bedzie kosztowac.jakby cos.
ilya_ Napisano 27 Marca 2012 Zgłoś Napisano 27 Marca 2012 w locie chyba oddaja 80% ceny biletu...a zmiana terminu np wylotu 100euro
matikk Napisano 27 Marca 2012 Autor Zgłoś Napisano 27 Marca 2012 To trochę się wystraszyłem tym artykułem o tej loterii. Mam nadzieję, że w związku z studiowaniem na 4 roku to nie będzie problemu z wizą...
sly6 Napisano 27 Marca 2012 Zgłoś Napisano 27 Marca 2012 a dlaczego sie wystraszyles?a chociaz zapoznales sie z tematem na forum z dv 2013,tam dalem linka do tego wiele razy tez bylo to opisywane jesli tak by bylo to prawie 200 tys osob moze zapomniec o wizie turystycznej do USA a bierze sie rozne rzeczy na rozmowie a nie samo loterie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.