Skocz do zawartości

Dlaczego Amerykanie Zostawiają Otwarte Samochody...

kristobal

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

a jaki samochod zostawiasz otwarty,co w nim jest ;)

bo ze otwarty zostawiam to nic prawie nie mowi...umnie tez zostawiaja otwarte samochody ;)

• Odpowiedzi 43
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Jaki samochód? Czy chodzi Ci o markę? Jeśli tak to Mazda3 2012. Co w nim jest? W każdym razie nic leżącego na siedzeniu. U mnie to znaczy gdzie, w Polsce czy w US?

Napisano

Heh, o tym niezamykaniu drzwi od domu i pozostaniananiu otwarty aut to mozna by pisac duzo. Wszystko zalezy od mniejsca w ktorym sie to dzieje.

W UK tez nam sie zdarza nie zamykac auto, i wszystko jest na miejscu, ale tak jak mowie zalezy gdzie sie mieszka. My mieszkamy w Ascot i tu nie ma klopotow a tym, ale np. w Lodynie lub innych duzych miastach to juz bym sie raczej nad tym zastanawial.

Spedzilem 6 lat w NYC i nie uwazam i wszedzie dalo by sie bez uszczerbku pozostawic otwarte auto.

Napisano

i tak nalezy wlasnie pisac

ze spotkalem kogos dobrego ale nie kazdy taki jest,nie zostalem okradziony ale nie kazde miejsce jest bezpieczne ..i tak mozna by pisac bez konca :)

Napisano

Chodzi o to, aby nie klasyfikować kogoś jako ”głupiego, leniwego Amerykanina” tylko dlatego, że zostawia otwarty samochód, dom, czy mieszkanie.

Napisano

mogę pojąć, że są kraje w których zostawia się samochód otwarty, szczególnie ze względu na to że byłem i widziałem takie przypadki w krajach morza śródziemnego; ale to inaczej wygląda w usa a inaczej np. w turcji, amerykanie to robią z czystej głupoty i ze swojego leniwego trybu życia, a w takiej turcji to zupełnie inna kwestia

Jak wygląda i czemu niby inaczej ? Czemu Turcy nie zamykają swoich samochodów ? Bo nie są ani leniwi, ani głupi, więc są... ? A czemu amerykanie wdłg. Cb są inni od Turków ?

Turcy nie zamykają swych aut z poczucia bezpieczeństwa ? A Amerykanie nie ?

Widzę legendarną polską mentalność, czyli moralną wyższość nad wszystkim co pełza, fruwa, stąpa, lata, pływa, kroczy... No nad wszystkim.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...