kubus Napisano 13 Października 2012 Zgłoś Napisano 13 Października 2012 Dziękuje Administratorowi za chęć pomocy. Dodzwoniłem się do ambasady i kobieta powiedziała że tak oczywiście amasada może dopisać męża ale dopiero po rozmowie natomiast jeśli postąpi się wg. tego co pisze KCC na rozmowę z konsulem zostanie zaproszony również mąż i od razu otrzyma GC
Joanna30 Napisano 13 Października 2012 Zgłoś Napisano 13 Października 2012 Dodzwoniłem się do ambasady i kobieta powiedziała że tak oczywiście amasada może dopisać męża ale dopiero po rozmowie Dopiero po rozmowie? A nie na rozmowie? Bo przecież już na samej rozmowie dostaje się wizy.
Dejmos Napisano 13 Października 2012 Zgłoś Napisano 13 Października 2012 Dopiero po rozmowie? A nie na rozmowie? Bo przecież już na samej rozmowie dostaje się wizy. Też słyszałem o takich ekstremalnych sytuacjach jak dopisanie współmałżonka do sprawy już po rozmowie z konsulem. Trochę się stresowałem tym, że ożeniłem się chwilę po wysłaniu papierów do KCC i zadzwoniłem do Warszawy żeby wypytać co i jak - kobieta po drugiej stronie wspomniała właśnie o takim przypadku co, nie powiem, trochę mnie uspokoiło:P
sly6 Napisano 14 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 14 Października 2012 zawsze bylo tak ze sie dopisywalo meza-zone ale przed sama nawet rozmowa trzeba by to sprawdzic jak jest . Ja bym dopisal zone przed rozmowa byly takie przypadki kiedys ze ktos mial badania juz robione i jakies z 2 tyg przed rozmowa dopisal zone-meza i razem poszli na rozmowe
Joanna30 Napisano 14 Października 2012 Zgłoś Napisano 14 Października 2012 zawsze bylo tak ze sie dopisywalo meza-zone ale przed sama nawet rozmowa trzeba by to sprawdzic jak jest . Ja bym dopisal zone przed rozmowa Ja też bym tak zrobiła.
Dejmos Napisano 14 Października 2012 Zgłoś Napisano 14 Października 2012 Oczywiście tak jest najlepiej, dopisywanie po rozmowie to jakieś ekstremalne przypadki...
sly6 Napisano 14 Października 2012 Autor Zgłoś Napisano 14 Października 2012 do 2006 roku nie znam takiego przypadku aby takie cos bylo opisane zawsze sie robilo to przed i to nawet te 1-2 tyg przed ps do wszystkich co beda pisac w tym temacie nie na tzw temat ,przenosze pewne posty do innego tematu i prosze nie pisac niz juz o obliczeniach http://forum.usa.info.pl/topic/21276-loteria-wizowaobliczenialuzne-rozmowy/
Aberek Napisano 15 Października 2012 Zgłoś Napisano 15 Października 2012 Paszporty z wizami i kopertami odebrane. Niezłe tempo. Czas zacząć przygotowania do wylotu.
koli773 Napisano 15 Października 2012 Zgłoś Napisano 15 Października 2012 Paszporty z wizami i kopertami odebrane. Niezłe tempo. Czas zacząć przygotowania do wylotu. Gratulacje!!!Powodzenia
wiki1701 Napisano 15 Października 2012 Zgłoś Napisano 15 Października 2012 dostał ktoś dzisiaj zaproszenie na grudzień?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.