Skocz do zawartości

Dv 2013 - Co Po 1 Maja 2012?pytania,odpowiedzi

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No właśnie!

Po co chcesz iść na taką prywatną wizytę?

Jeżeli chcesz się czegoś dowiedzieć odnośnie badań to po prostu zadzwoń do lekarza.

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Witam!

Po kłopotach z adresem przysłali mi już paszport z wizą, ale mam teraz inny problem. W jaki sposób mam zapłacić tą dodatkową opłatę, bo mam datę wystawienia 8 marca a interview miałem w styczniu i mnie wtedy nie poinformowali jak mam tą opłatę zapłacić.

I teraz pytanie do was JAK?

Bo do Ambasady nie idzie się dodzwonić ;/

Napisano

No właśnie!

Po co chcesz iść na taką prywatną wizytę?

Jeżeli chcesz się czegoś dowiedzieć odnośnie badań to po prostu zadzwoń do lekarza.

nie moge zadzwonic do lekarza bo niema jak masz tylko numer do recepcji. chce isc bo moj maz nie chce sie szczepic od tak i wlasnie cchce isc zeby nie placic dwa razy po 250 zlotych bo przeciesz lekarz nie zaleci mu szczepien wszystkich w jednym dniu bo moj nie ma zadnych z listy. chce sie dowiedziec co z jego szczepieniami jakos go przekonac... to jest problem mega duzy;-) sory zapisownie pisze z telefonu

Napisano

nie rozumiesz mojej sytuacji moj maz nie chce sie szczepic np jak byl dzieckiem mial uczulenie bo ogolnie dwa szczepieia przyjal mi chodzi o to ze mojego faceta raczej nie zalatwia w jeden dzien dlatego chce unikanc podwojnej oplaty w wysokosci 250 zl a poroznawiac z pania doktor moge tylko w ten sposob wizyta kosztuje mnie 100zlotych i bede wiedIec na czym stoje moze moj moze wreszcie zostanie przekonany i moze jeszcze jakies dzialania uczynimy przed ostateczna wizyta 4 kwietnia

Napisano

Ta jasne...

Po pierwsze nie ma wyjscia ze szczepieniami - chyba ze nie chce jechac, po drugie zalatwia w jeden dzien - tak jak wszystkich innych.

Napisano

lol.. ale przecież później i tak będziesz musiała zapłacić te 250 zł za męża i jego badania. inaczej nie ma po co iść na rozmowę. zero logiki.

p.s. w twoich wypowiedziach przydałyby się znaki interpunkcyjne.

Napisano

Witam!

Po kłopotach z adresem przysłali mi już paszport z wizą, ale mam teraz inny problem. W jaki sposób mam zapłacić tą dodatkową opłatę, bo mam datę wystawienia 8 marca a interview miałem w styczniu i mnie wtedy nie poinformowali jak mam tą opłatę zapłacić.

I teraz pytanie do was JAK?

Bo do Ambasady nie idzie się dodzwonić ;/

Jak wylądujesz w US to idź do najbliższego banku i dokonaj wpłaty.

Wpuszczą Cię bez problemu, tylko nie dostaniesz GC zanim nie zapłacisz.

nie moge zadzwonic do lekarza bo niema jak masz tylko numer do recepcji. chce isc bo moj maz nie chce sie szczepic od tak i wlasnie cchce isc zeby nie placic dwa razy po 250 zlotych bo przeciesz lekarz nie zaleci mu szczepien wszystkich w jednym dniu bo moj nie ma zadnych z listy. chce sie dowiedziec co z jego szczepieniami jakos go przekonac... to jest problem mega duzy;-) sory zapisownie pisze z telefonu

Zadzwoń do lekarza w Warszawie. Na liście ze strony ambasady jest jego nr komórkowy. Porozmawiasz z lekarzem bezpośrednio.

Ale innej rady nie ma, bo takie są wymagania, inaczej mąż wizy nie dostanie.

Napisano

lol.. ale przecież później i tak będziesz musiała zapłacić te 250 zł za męża i jego badania. inaczej nie ma po co iść na rozmowę. zero logiki.

p.s. w twoich wypowiedziach przydałyby się znaki interpunkcyjne.

moje wypowiedzi wyżej były pisane z telefonu komórkowego!! czytaj uważnie

nie wiem gdzie Ty widzisz zero logiki bo wszystko jest jak najbardziej logiczne przecież chyba każdy głupi wie że musi zapłacić 250 złotych tak i ja to wiem! Wcześniej czy później trzeba to zrobić. I przestańcie tu wszystkich negować zdaje się że forum ma służyć jako pomoc a nie, że ktoś coś napisze to od razu wielkie HALO. Pomoc to pomoc taki cel tego forum a nie wzajemne opierdzielanie się, jestem w stanie zrozumieć sytuację typu, że pytanie jest enty raz a ktoś pyta dalej o to samo no ale bez przesady;) Każdy niestety boryka się z innymi problemami aby ukończyć etap zielonej karty i każdemu należy się pomoc.

Napisano

a telefon nie ma kropek i przecinków? ;)

poza tym ludzie wlaśnie próbują ci pomóc tlumacząc, że to, co chcesz zrobić to wyrzucanie pieniędzy w błoto. możesz zadzwonić do lekarza np. w Warszawie, na komórkę i o to zapytać. poza tym możesz o to zapytać będąc na swojej wizycie do zielonej karty. po co umawiać się na dodatkową?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...