Skocz do zawartości

Dv 2013 - Co Po 1 Maja 2012?pytania,odpowiedzi

sly6

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3 tyś
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

zawsze główny aplikant, czasem małżonek może być spytany o coś, ale to nie jest reguła.

Jak ktoś nie zna angielskiego to konsul rozmawia po polsku lub wołają tłumacza.

u mnie ja rozmawiałam a mój mąż (aplikant) powiedział może dwa zdania :)

Napisano

W zeszlym tygodniu zalatwilam sprawe przez money order. Jasno mowili zeby nie placic z PL wiec nie rozumiem czemu ciagle ktos pyta o te karty...

Kto mówił ? Jest możliwość płatności kartą więc ja też nie rozumiem czemu niby nie można.

Napisano

Amerykańską to i owszem, ale visa wydana w PKO jest nie równa tej wydanej w US Banku...

Ale probowalas ? Bo punktu widzenia platnosci to oczywiscie ze jest rowna - jak kazda wiza kredytowa, i jezeli z jakiegos powodu nie wymagaja US billing addressu to jest powazna szansa ze polska karta spokojnie sie uda, tylko ktos musi sprobowac...

Napisano

oooo to pocieszające ;-)) ja jako aplikant slabiej mówię po angielsku niż mój maż, więc istnieje szansa, że to on będzie mógł załatwić sprawę ;-)

Napisano

Kto mówił ? Jest możliwość płatności kartą więc ja też nie rozumiem czemu niby nie można.

Polską też można, jest wreszcie nowa pełna instrukcja na USCIS.gov

Provide a valid credit or debit card, or U.S. bank checking account and routing numbers.

link:

http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/menuitem.5af9bb95919f35e66f614176543f6d1a/?vgnextoid=3a2bb75e8109b310VgnVCM100000082ca60aRCRD&vgnextchannel=fe529c7755cb9010VgnVCM10000045f3d6a1RCRD

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...